valla 11 lt fln olması lazım tam bi bilgim yok agrasif kullanmazsan 100 km de 3litre civarı yakıyor. Kaskı bagajdaki iki kask takma yerinden birine takabilirsin 
Bi cbr125 bukadar yakışır birisine :cat: hayırlı satışlar...
Eyvallah, teşekkürler...:cat:
benim içinde aynısını söyleyip duruyosun hep o ne olcakBi cbr125 bukadar yakışır birisine :cat: hayırlı satışlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------
Benim bagajımda bir yarım lt benzin bir sinyal bir bere ve maske durur hep![]()
benim içinde aynısını söyleyip duruyosun hep o ne olcak![]()
Abi 140 görüpte yüksek devir yaptırmamak nasıl oluyo![]()
Hıı bende dedim acaba benim gibi bitane daha mı var 7.000 8.000 `i geçmeyen biri diyede yanılmışım![]()
Hıı bende dedim acaba benim gibi bitane daha mı var 7.000 8.000 `i geçmeyen biri diyede yanılmışım![]()
130 dan vazgeçtim 120/70-17 ölçülerinde alıcam ama hangi markayı hangi modelini alsam kullanan biri tavsiye etsin lutfen :S
hondanın yaptığı en b*ktan motor
Bursa'lıyı kızdırmayın yakar siteyi![]()
Bir depo ile 300 km gidiyor tam olarak ölçülmüştür şehir içi tüketimidir..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------
Sabah sabah çok gerildim birileri eksozun içine gazeteleri kıvırmış kıvırmış tıkamış eksozun içne aynamı söküp motorun üstüne bırakmışlar hangi akla hizmettir bu anlamış değilim akşam 8de eve geldim çocuk işi filanda olacağını sanmıyorum ?