Ne hale geldik arkadaş. Az önce ufaktan bir gezinelim dedik. 2 motosiklet 3 kişiyiz. Çıktık yola zaten hep gittiğimiz yer toplamda 120 km yol yapıcaz. Önde mavi renkte Renault 19 Europa marka bir araba gidiyo. Arabada 5 kişi var, arkada oturan 3 kişi birden kafalarını çevirip bize bakmaya başladılar. 10 saniye oldu hala bakıyolar. Sellektör yaptım, yine üçü birden işaret parmağıyla bir şeyler gösterdiler. Bende ne var gibisinden elimi açtım. Sonra işaret parmağını kapatıp başka bir hareket(site kuralları) yaptılar. Şimdi yanlarına yaklaşssam önüme kırar, düşürür, hırsız mı, sarhoş mu belli değil. Birazda tırsıp(5 kişiye 3 kişi) yine arkadan gitmek zorunda kaldım. Işıklarda yan yana geldik kafamı çevirip baktım bir kere yine aynı hareket. Yine tırstım bir şey demedim sonra sıkışık trafikte arkada kaldılar bizde kurtulduk.
Bir cafede durduğumuzda sinirden gülme krizine girdik. 3 kişi birden senkronize bir şekilde hareketlerini yaptılar. Bize hareket yaparlarken aklıma motordan daha yeni çıkardığım cr8e buji geldi ama yanımda yoktu ne yazıkki. Gece gece uyku tutmaz şimdi.