Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hıh giderim bak :)
Al sana GT :bounce:
164801_1506770194033_1377633630_31154232_6225748_n.jpg

Sağ sinyal aşşağı yamulmuş sanki. 2 ay önce depoyu fullemiştim, 350 km oldu hala benzin almadım. Yarın büyük ihtimalle yolda kalırım. Sen bir depoyla kaç km gidiyosun? Yazın aranıza katılabilirim gt 250 ile.

Selam cbr 125ciler
Daha önce hiç motorum olmamıştı seneye ehliyeti alıp başlıyıcam hayalimde honda
cbr 125r var ama:
yamaha yzf-r125,
derby gpr 125r,
aprilia rs125

gibi modelleride beğeniyorum bunlardan birini ancak seneye alabilirim ve şimdiden motor hakkında bilgi edinmeye başlıyıcam bana sizler gibi tecrübeli motorcular yardımcı olabilir bu konuda cevaplarınızı bekliyorum:)

Sağ sinyal aşşağı yamulmuş sanki. 2 ay önce depoyu fullemiştim, 350 km oldu hala benzin almadım. Yarın büyük ihtimalle yolda kalırım. Sen bir depoyla kaç km gidiyosun? Yazın aranıza katılabilirim gt 250 ile.

he onu düzelltim aldıgım zaman :)
1 depoyla 400 gidiyor diyorlar bakalım fulledik ne kadar gitcez.
Tabi bunun depo 17 Litre 100kmde 3.5-3.8litre yakıyormuş.

Ama cıbırdan sonra harbi çok güzel geldi.Sollamalarda fln gazı çektin mi uzuyosun :)

Selam cbr 125ciler
Daha önce hiç motorum olmamıştı seneye ehliyeti alıp başlıyıcam hayalimde honda
cbr 125r var ama:
yamaha yzf-r125,
derby gpr 125r,
aprilia rs125

gibi modelleride beğeniyorum bunlardan birini ancak seneye alabilirim ve şimdiden motor hakkında bilgi edinmeye başlıyıcam bana sizler gibi tecrübeli motorcular yardımcı olabilir bu konuda cevaplarınızı bekliyorum:)

derby gpr 125r,
aprilia rs125

bu iki aleti aklından sil tecrüben yoksa .125 cc olmalarına rağmen 2 zamnlı oldukları için deli makinalardır.
cbr yada maddi durum iyiyse yzf 125 ile piş sonra aprillaya veya derbiye geçersin veya 250 cc 4t bi alete.iyi akşamlar.

ya beyler siz arka lastik ve ön lastik hava basınçlarını kaç olarak basıyorsunuz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

iki zamanlı makinelerde de ses yok bea bıçkı motoru gibi :)

derby gpr 125r,
aprilia rs125

bu iki aleti aklından sil tecrüben yoksa .125 cc olmalarına rağmen 2 zamnlı oldukları için deli makinalardır.
cbr yada maddi durum iyiyse yzf 125 ile piş sonra aprillaya veya derbiye geçersin veya 250 cc 4t bi alete.iyi akşamlar.

cevabın için teşekkür ediyorum.benim için iyi olanı cbr 125, yzf 125 benim bütçeyi çok aşıyo cbr güzel ama boyut olarak biraz küçük o yüzden pek istemiyorum. motoru seneye alacağım için biraz daha biriktiririm diye düşünüyorum ,seneye bu iki modelin 2. el fiyatları düşermi sizce.:silent:

cevabın için teşekkür ediyorum.benim için iyi olanı cbr 125, yzf 125 benim bütçeyi çok aşıyo cbr güzel ama boyut olarak biraz küçük o yüzden pek istemiyorum. motoru seneye alacağım için biraz daha biriktiririm diye düşünüyorum ,seneye bu iki modelin 2. el fiyatları düşermi sizce.:silent:

sahibindende ki fiyatlara aldanma çok şişiriyorlar niyetine gir bulursun temiz ve ucuz bi cbr. küçük falanda deme tam idealdir al bi cbr keyfine bak gayette güzel durur altında.

@gökhans16cbr

bende 4 silindir sesinden sonra o sesi seviyorum hele exup devreye girdikten sonra sinek vızıltısı gibi çıkan sese hayranım. ahh aprilia ahh

arkadaişar benim cbr düz yolda üstüne kapanıyorum ama 125i geçmiyor nedense. sizinkilerin hızını söylermsiniz düz yolda

arkadaişar benim cbr düz yolda üstüne kapanıyorum ama 125i geçmiyor nedense. sizinkilerin hızını söylermsiniz düz yolda

benimkininde düz yolda yaptığı odur ama ben 1.84 boy 75 kg ım biraz bunun etkisi var birazda motorun açılmasıyla ilgili eskiden arkadaşımın 2008 cbr ıyla 2 kişi 120 den aşşağı düşmediğimzi de bilirim motorun rodajdan itibaren kullanımıyla alakalı bir durum.

motor 2100 kmde. vitesi 11.5 12de değiştriyiorum sadece ilk bakım yapıldı daha oynanık değil hiçbiyeri

cbrın kaç yapmasını istiyorsun ?
Yazık o motora 11.500rpm 12de ztn kesiciye girer o alet
110-120 takılcaksın altındaki 125cc

Ne hale geldik arkadaş. Az önce ufaktan bir gezinelim dedik. 2 motosiklet 3 kişiyiz. Çıktık yola zaten hep gittiğimiz yer toplamda 120 km yol yapıcaz. Önde mavi renkte Renault 19 Europa marka bir araba gidiyo. Arabada 5 kişi var, arkada oturan 3 kişi birden kafalarını çevirip bize bakmaya başladılar. 10 saniye oldu hala bakıyolar. Sellektör yaptım, yine üçü birden işaret parmağıyla bir şeyler gösterdiler. Bende ne var gibisinden elimi açtım. Sonra işaret parmağını kapatıp başka bir hareket(site kuralları) yaptılar. Şimdi yanlarına yaklaşssam önüme kırar, düşürür, hırsız mı, sarhoş mu belli değil. Birazda tırsıp(5 kişiye 3 kişi) yine arkadan gitmek zorunda kaldım. Işıklarda yan yana geldik kafamı çevirip baktım bir kere yine aynı hareket. Yine tırstım bir şey demedim sonra sıkışık trafikte arkada kaldılar bizde kurtulduk.
Bir cafede durduğumuzda sinirden gülme krizine girdik. 3 kişi birden senkronize bir şekilde hareketlerini yaptılar. Bize hareket yaparlarken aklıma motordan daha yeni çıkardığım cr8e buji geldi ama yanımda yoktu ne yazıkki. Gece gece uyku tutmaz şimdi.

Ne hale geldik arkadaş. Az önce ufaktan bir gezinelim dedik. 2 motosiklet 3 kişiyiz. Çıktık yola zaten hep gittiğimiz yer toplamda 120 km yol yapıcaz. Önde mavi renkte Renault 19 Europa marka bir araba gidiyo. Arabada 5 kişi var, arkada oturan 3 kişi birden kafalarını çevirip bize bakmaya başladılar. 10 saniye oldu hala bakıyolar. Sellektör yaptım, yine üçü birden işaret parmağıyla bir şeyler gösterdiler. Bende ne var gibisinden elimi açtım. Sonra işaret parmağını kapatıp başka bir hareket(site kuralları) yaptılar. Şimdi yanlarına yaklaşssam önüme kırar, düşürür, hırsız mı, sarhoş mu belli değil. Birazda tırsıp(5 kişiye 3 kişi) yine arkadan gitmek zorunda kaldım. Işıklarda yan yana geldik kafamı çevirip baktım bir kere yine aynı hareket. Yine tırstım bir şey demedim sonra sıkışık trafikte arkada kaldılar bizde kurtulduk.
Bir cafede durduğumuzda sinirden gülme krizine girdik. 3 kişi birden senkronize bir şekilde hareketlerini yaptılar. Bize hareket yaparlarken aklıma motordan daha yeni çıkardığım cr8e buji geldi ama yanımda yoktu ne yazıkki. Gece gece uyku tutmaz şimdi.

Terbiyesizden bol ne var :)

Bugun 2010 Cbr Sürdüm 1 Saatte Yakın Ön Kafa 600cc Benziyor Ve Biraz Kalıplı Ve Süper Gidiyor 85 Kilo Olmama Ragmen Motor 462KM'de Rodaj Döneminde pek Zorlamadan Kolay kolay 120-130Km Görebiliyorum Tek Başıma Ama Kaskta Cok Problem Yaşadım Dısardan Gelen Sesleri Hızla Giderken Hiç Duyamıyorum :S Ayna GÖrüş Açım Cok Düşük Kafa Grenajına Koysalar ne Güzel Olur...

Herkese İyi Aksamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar