Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kaç 800 mu :)
aboww 2006 R6nın çift farı 1500TL'di ne satıyomuş bu honda ya :)

O halde girilmez.o motora astı astarını geçer.kafa grenajınada 500çeker mis :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi kaç gündür viraj çalışıyorum. Ama yatamıyodum virajlara arkama birini aldım. (tecrübeli biri) virajlarda arkamda olmasına rağmen motoru yatırıyodu. Nasıl korktum ama yatınca motor. Zevkli bişey virajlara girmek. Motorun eski sahibinin ustasına denk geldim. Karbüratör temizlencek mis gibi olurmuş o zaman. Yüksek hıza çıkmamasının sebebi eski yağmış. Bu soğuk havalarda da 15w 50 yağ kalın gelirmiş. Moralim düzeldi. :)
Yalnız ön freni çok sıkınca (düşük hızda) tak tak tak yapıp önü çok şiddetli sarsıyo. O niye ki?

bi kaç gündür viraj çalışıyorum. Ama yatamıyodum virajlara arkama birini aldım. (tecrübeli biri) virajlarda arkamda olmasına rağmen motoru yatırıyodu. Nasıl korktum ama yatınca motor. Zevkli bişey virajlara girmek. Motorun eski sahibinin ustasına denk geldim. Karbüratör temizlencek mis gibi olurmuş o zaman. Yüksek hıza çıkmamasının sebebi eski yağmış. Bu soğuk havalarda da 15w 50 yağ kalın gelirmiş. Moralim düzeldi. :)
Yalnız ön freni çok sıkınca (düşük hızda) tak tak tak yapıp önü çok şiddetli sarsıyo. O niye ki?

büyük itimal ön amatisörlerden biri yağ kaçırmıştır keçesinde bir sorun olabilir aynısı yienimin başına geldi ön sağ keçeden yağ kaçırmış firene bastığında tak tak yapıodu baya sarsıyodu motoru...

motorunun yaşı itibariyle amortisör yağlarını ve keçelerini değiştirmelisin.

balatalarında bitik bu arada, geçen koyduğun fotoğrafta gördüm. o şekilde fazla kullanma diskleri çizmek istemezsin.

bu arada bi arkadaş orj cbr125 egzosu koymuştu buraya senin için. belki gözünden kaçmıştır diye alıntı yapıyorum:

eğer bir oynama yada hasar yoksa bence kaçırma.

arkdaşlar bu cıbırların aküsü kaç volt kaç amper ? önerebileceğiniz akü warmı bide ?? :)

selam arkadaşlar ben sitenizde yeniyim ilk motorumu almayı planlıyorum bu ara cbr 125r ile kanuni racer 200 s arasında kaldım.bir de bu cbrın sitesinde 124.7 cc yazıyor dopru mudur?racer s de 200 cc?anlamadım nedir?

Az Kaldı Alıyorum Bende :) SOn Bir SInav :)

18 Aralıkta Araba Ehliyetine Girdim

Motor: 95
Saglik : 100
Trafik : 88 :)) Son 20 Soru :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar