ya arkadaşlar benim gidon biraz renk kaybetmiş gibi birine sordum soba boyasıyla boyayabilirsindedi. Birde depoyla gidon arasındaki siyah plastik gri gibi olmuş güneşten onu neyle boyayabilirim?
o plastiğe ben carbonfiber bant çekmeyi düşünüyorum. Görünümü çok hoşuma gidiyo.
Selamün Aleyküm bir ufak sorum olacaktı.cbr125 r ile gezi düzenlemiş veya uzun yol yapmış arkadaslar biraz bilgi verebilir mi? örneğin;gözümü karatsam istanbuldan kafama esse uşak"a kadar gidebilir miyim veya daha yakın bir yer karabük olabilir.ne gibi sorunlar yaşarım veya cbr125r buna dayanabilir mi ??
O kadar uzağa gitmeye gerenk yok aga bak aşşağda :mrgreen:
http://www.motosiklet.net/forum/etk...-canakkale-van-yolculugum-ve-fotograflar.html
Selamün Aleyküm bir ufak sorum olacaktı.cbr125 r ile gezi düzenlemiş veya uzun yol yapmış arkadaslar biraz bilgi verebilir mi? örneğin;gözümü karatsam istanbuldan kafama esse uşak"a kadar gidebilir miyim veya daha yakın bir yer karabük olabilir.ne gibi sorunlar yaşarım veya cbr125r buna dayanabilir mi ??
Başka torpaklarada gitmek lazım bazen![]()
En uzun kesintisiz yolculuğumu bir gün içinde istanbul-edirne, edirne istanbul arasında yaptım yaklaşık 500 km yol yaptığım o sisli, yağmurlu, soğuk günde istanbula geldiğimde hala yol yapmaya devam edebilecek kadar enerjim vardı,
ortalama 120 km ile kesintisiz yol yapabilirsin motor kesinlikle yorulma vs gibi sorun çıkarmıyor.
Senin kondisyonun daha önemli.
Zamanında Ne Yardırırdık Cıbırımla
Akşam akşam efkarlandım eskilerden bi resim
![]()