Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kırmızı beyaz çok güzel bee, benim kask da kırmızı beyaz... içim gitti valla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------

Bursa'daki motor güzele benziyor fotoğraflardan hadi hayırlısı

kırmızı beyaz çok güzel bee, benim kask da kırmızı beyaz... içim gitti valla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------

Bursa'daki motor güzele benziyor fotoğraflardan hadi hayırlısı

ya az kmde bişey almak istiyorum çunku buna 2-3 sezon binerim.bide bu griye çok fena planlarım var bitane gri gördüm jantları altın sarısı çok fena duruodu :queen:

Arkadaşlar sinyallerim yandı bir gün sonrada kısa farlar yandı sigortalara baktım bir problem yok sizce neyde olabilir ?

kondansatordu Snaırım Tam İsmini Hatırlamıyorum Akımı Yollayan Onu kontrol Ettir..

Ehliyet İçin Kursa Giderken Hoca Durmadan Diodu :D

Arkadaşlar sinyallerim yandı bir gün sonrada kısa farlar yandı sigortalara baktım bir problem yok sizce neyde olabilir ?

bence hemen tamırcıye yada servıse gıt. Kabloları yada beynı yakarsa çok dert açar. Arkadaşımın motosıkletınde aynı sorun oluştu. Baya bı masraf açmıştı çin motosıklet. İnş üzmez senı.

ya neyi farkettim benim motorda yolda giderken debriyaja basıp kesiciye sokunca far gidip geliyo :silent: titreşimden diye düşündük ama başka bi nedeni olabilir mi

yok artık :) harbiden komple mi kesiyo elektriği ondan mı yani, farın sigortası ayrı değil mi :)

onu biliyorum da kesici de sadece ateşlemeyi keser diye düşünüyordum.. öyle değilmiş demekki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onların sigortası ayrı yahu.
Bende öyle bişey olmuyo

valla kıllanmaya başladım gerçi ben devirli kullanmam pek ama bi kere boşta gaz verdim böyle oldu sonra tekrar denedim durduğumda, baktım yine oluyo...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acemi olduğumdan kesiciye çok sokuyorum ben ama hiç öyle bişey olmadı. Bence sen bi servise göster.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar