Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bir kaza sırasında eğer kusurluysan trafik sigortasından para alamazsın, işte o anda kasko devreye girer.

kaskoda hatalı olsanda olmasanda ödeme alıyorsun. (hatalı değilsen karşı tarafın trafik sigortası ödeme yapiyor gerçi.) tabi bir şekilde sigorta şirketi senin onları dolandırmaya çalıştığını düşünürse kaskonu iptal etme hakkına sahip.

ayrıca allah korusun, kasksız olarak bir şekilde kaza yaparsan ya da artçında kask yoksa ve yine kaza yapıp yaralanmayla sonuçlanırsa kasko ödeme yapmama hakkına sahip

gerçi kasko yaptırma konusunda kararsız kalanları anlayabiliyorum. çok sık motosiklete binmiyorsanız ve de kapalıbir garajınız varsa yaptırmanız gerekmeyebilir.

kendim için düşüncek olursam yaz kış, havanın yağışlı olduğu günler hariç her zaman motora biniyorum, hele istanbul trafiğinde kulladığımızı düşünürsek kasko bnim için vazgeçilemez.
motosıklete sık bınıyorum. 3 ay oldu alalı 3000 km yol yaptım. aslında çalışmıyor olsam daha çok bınerım de işten geç çıkıyorum.
casıllas arkadaşımızın dedıği gibi kendım düşersem kasko çok işe yarayacak.
500 lıra vermekte ağır gelıyo.
YAnı 1 yıl bıtıyo ufak tefeklerı hasarsızlık ındırımı ıçın kendı cebımden halledıyorum sonra kasko uçuyo..
napsam bılmıyorum.

motosıklete sık bınıyorum. 3 ay oldu alalı 3000 km yol yaptım. aslında çalışmıyor olsam daha çok bınerım de işten geç çıkıyorum.
casıllas arkadaşımızın dedıği gibi kendım düşersem kasko çok işe yarayacak.
500 lıra vermekte ağır gelıyo.
YAnı 1 yıl bıtıyo ufak tefeklerı hasarsızlık ındırımı ıçın kendı cebımden halledıyorum sonra kasko uçuyo..
napsam bılmıyorum.
yaptırmakta yarar var :)
o km'de piston biter mi bilmem ki bşka bişeyde olabilir en iyisi bı ustaya kontrol ettirmek.

Ne kadara mal olur kardeş

Silindirlerine Baktır...

Dişlileri Kontrol Ettirmelisin Bugun Ehliyet Kursunda BU Olayı anlattı Hoca Benden sana tavsiye :D

18 Aralik İlk Sınavım Var :D:D B Alcam Sonra a2 Sınavına Giricem :D 4-5 Ay Sonra Sizlerden biri olucam cbr 125 Motor Hazırda Almak İçin Bekliyorum :D

cbrı sattığıma pişman oldum yine başa döndük alacak motor bulmak ne zor iş :pr:

Arkadaşlar az önce türkiyeden bilgisine güvendiğim bi motorcu abiyle görüştüm ve eğer yanılmıyorsa şubat sonu motor fuarına 2011 cbr 125 r ı getirirler , lansman fiyatıyla satış bile yapabilirler dedi..

heyecanlandım..

hayırdır inşallah :bounce:
oğuzu arayıp sorasım vardı memnun mu diye...

Arkadaşlar az önce türkiyeden bilgisine güvendiğim bi motorcu abiyle görüştüm ve eğer yanılmıyorsa şubat sonu motor fuarına 2011 cbr 125 r ı getirirler , lansman fiyatıyla satış bile yapabilirler dedi..

heyecanlandım..

İnşallah Biran Önce Gelir Ya Hondayla Görüşüğ Net Bi Bilgi Almak Gerekio Ama Fiyatı 7-8 Binden Aşşa Olmaz.

Yarın Bende Honda Türkiye Disbirötör'LÜĞÜNÜ Arıycam Bilgi Alıcam Yada İsteğe Göre Getirte Bilirlermi Talebe Göre Onuda Öğrenicem.

Valla çok iyi olur.. İsteğe göre getirirler mi bilmiyorum ama bildiğim bişey var onlar getirmezse bile , onlardan önce kokusunu alan grey marketçiler getirir...:cherry:

Nazara geldik.. ışıklarlarda duran motoru kaldırırken depriyajı kaçırıp düşürdük sola yattı...sol ayna,sinyal ve debriyaj kolu kırıldı servise verdim parçaların siparişi verildi yapılacak.. kazasız belasız hepimize arkadaşlar :) Üzüldüğüm nokta o kadar gezdik tozduk trafikte yol yaptık sen ışıklardan kalkerken depriyajı kaçır, hani ön kaldırmak istesem üzülmem hakkettim derim ama ben bunu haketmedim.. buda nazarı olsun motorumun..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar