motosıklete sık bınıyorum. 3 ay oldu alalı 3000 km yol yaptım. aslında çalışmıyor olsam daha çok bınerım de işten geç çıkıyorum.bir kaza sırasında eğer kusurluysan trafik sigortasından para alamazsın, işte o anda kasko devreye girer.
kaskoda hatalı olsanda olmasanda ödeme alıyorsun. (hatalı değilsen karşı tarafın trafik sigortası ödeme yapiyor gerçi.) tabi bir şekilde sigorta şirketi senin onları dolandırmaya çalıştığını düşünürse kaskonu iptal etme hakkına sahip.
ayrıca allah korusun, kasksız olarak bir şekilde kaza yaparsan ya da artçında kask yoksa ve yine kaza yapıp yaralanmayla sonuçlanırsa kasko ödeme yapmama hakkına sahip
gerçi kasko yaptırma konusunda kararsız kalanları anlayabiliyorum. çok sık motosiklete binmiyorsanız ve de kapalıbir garajınız varsa yaptırmanız gerekmeyebilir.
kendim için düşüncek olursam yaz kış, havanın yağışlı olduğu günler hariç her zaman motora biniyorum, hele istanbul trafiğinde kulladığımızı düşünürsek kasko bnim için vazgeçilemez.
casıllas arkadaşımızın dedıği gibi kendım düşersem kasko çok işe yarayacak.
500 lıra vermekte ağır gelıyo.
YAnı 1 yıl bıtıyo ufak tefeklerı hasarsızlık ındırımı ıçın kendı cebımden halledıyorum sonra kasko uçuyo..
napsam bılmıyorum.