full otomatik yokuşta geri kaydırma yapmaz :bounce:
Benim motorada yaptıralım bundan
full otomatik yokuşta geri kaydırma yapmaz :bounce:
Benim motorada yaptıralım bundanÇok Para mı Casillas
![]()
peki redline sesi gibi seri seri gaz kesiyor mu ?
Ve bunu hep yüksek devirde vites ykselttıgınde mı yapıyo ?
redline a hiç girmedigim için nasıl bir ses cıktıgını bilmiyorum..
ama anladıgım kadarıyla motoru zorladıgım zaman 6. vitese gelince yapıyor..zorlamak dediğimde vitesleri 9-10bin arası değiştirmek.o devirlerde zorlanırmı bilmiyorum.devir birden hızla artıyor (boştayken gaz vermek gibi oluyor), motoru silkeliyor ve düzeliyor..
2 gündür 7binde vites değiştiriyorum ve hiç tekrarlamadı..
ama anladıgım kadarıyla motoru zorladıgım zaman 6. vitese gelince yapıyor..zorlamak dediğimde vitesleri 9-10bin arası değiştirmek.o devirlerde zorlanırmı bilmiyorum.devir birden hızla artıyor (boştayken gaz vermek gibi oluyor), motoru silkeliyor ve düzeliyor..
ben sureklı basıyorum ne yalan soylıyım. redlıne dan çıkmıyorum desem yerı var.
debrıyaj balatan olabılır. Geçen hafta gursus arkadaşımlar gezerken bahsetmış tı 6 vıteste gelırken devır arttı duştu dıye. dedım balatan. baktım ayarı en duşuktu. balatası bıtmış yanı. senın de 6 vıtesın balatası olabılır. Eger uzun yolda 6. vıteste gıderken farkında olmadan elını debrıyaja koyduysan olmuştur.
AYrıca basın gırın redlıne a korkmayın bırşey olmaz. bu makınalar onun ıçın uretılıyor.
Gursus de boyle gırmedım redlıne a zarar verır dıyo. Alemsınız yahu![]()
ben sureklı basıyorum ne yalan soylıyım. redlıne dan çıkmıyorum desem yerı var.
debrıyaj balatan olabılır. Geçen hafta gursus arkadaşımlar gezerken bahsetmış tı 6 vıteste gelırken devır arttı duştu dıye. dedım balatan. baktım ayarı en duşuktu. balatası bıtmış yanı. senın de 6 vıtesın balatası olabılır. Eger uzun yolda 6. vıteste gıderken farkında olmadan elını debrıyaja koyduysan olmuştur.
AYrıca basın gırın redlıne a korkmayın bırşey olmaz. bu makınalar onun ıçın uretılıyor.
Gursus de boyle gırmedım redlıne a zarar verır dıyo. Alemsınız yahu![]()
balatanın bitmiş oldugunu nereye bakarak anladın? bende bakayım..hatta fotosunu çekip koyayım siz bakın bitmiş mi![]()
ben o telin fotosunu çekip geleyim siz bakın seviyesine..ben anlamıyorum çünkü)
olur debrıyaj manıtınden çıkan telın fotosunu manetınle bırlıkte çek.
arkadaşımızın bahsettıgı yontem de dogru da o sende olmaz. senın muhtemelen 6. balatan bıtık
ben geçen ay degıştırdım balatalarımı. soyle bır sey var sadece 2 vıtesın kı bıtık. digerlerı yenı ıdı.
saklıyorum belkı lazım olur dıye. ayrıca motor tamıratı ıçın servısten baska yere gıtmem artık.
sen bunu yazdıgında ben coktan foto çekmek için aşağı inmiştim bile..inş dogru yeri çekmişimdir..olmazsa yine çekerim önemli degil
![]()
sen bunu yazdıgında ben coktan foto çekmek için aşağı inmiştim bile..inş dogru yeri çekmişimdir..olmazsa yine çekerim önemli degil
![]()
sona kdar kapalı olması ılgınç. işte bu sorun teşkıl edıyor. o vıdanın açık olması lazım. Hıç ayar yaptırdın mı? aldıgından berı boylemı?
sona kdar kapalı olması ılgınç. işte bu sorun teşkıl edıyor. o vıdanın açık olması lazım. Hıç ayar yaptırdın mı? aldıgından berı boylemı?
bi de altta ayar yeri var bundan başka
bi de altta ayar yeri var bundan başka
motor 4bin km de..hiç biryeriyle oynanmadı...servisede sadece 1000km bakımı için gitti..onun dısında usta yüzü görmedi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------
![]()
burayı diyorsun sanırım..en yisi ben gidip oranın fotosunu da çekeyim..bide deiğin gibi ittirip bakıyım..vdeo mu çeksem ittirirken :queen::queen: