Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sıcak yaz günlerinden bir hatıra, hareketlendirelim biraz topiği:cherry:

Baktığın yöne gidersin tezini çürütürcesine!:cat:

Uludag Zirvede.

Yarınki İstanbul Etkinliği Pazara Ertelenme gibi durum varmış.
Burda Dünden beri hiç durmadı yağmur şansımıza

arkadaşlar motorda giderken ayaklıklardan hissedebildigim perdiyodik bir tak tak vurma sesi geliyor neyden kaynaklanıyor olabilir birde 4. viteste rahatlıkla 100 km hıza cıkıyor ve 5. vitese atınca güç kaybı yaşıyor arkadaslar ..

arkdaşlar motorumun ön tekerini değiştirmeye karar verdim iyice kabaklaştı malum havalarda yamurlu işim gereği sürekli motor kullanıyorum bana önere bileceğiniz dayanıklı yol tutuşu güzel özellikle yamurlu havalar için iyi bi lastik önerebilirmisinz ?

arkdaşlar motorumun ön tekerini değiştirmeye karar verdim iyice kabaklaştı malum havalarda yamurlu işim gereği sürekli motor kullanıyorum bana önere bileceğiniz dayanıklı yol tutuşu güzel özellikle yamurlu havalar için iyi bi lastik önerebilirmisinz ?

Pirelli mt75:)

birde ben yazayım içimde kalmasın :p

pirelli mt75 :cat:

ıslak yada kuru zemin farketmez çok iyi sonuç verecektir.

ön arka birlikte değiştirmeni tavsiye ederim

şansımıza yarın öğlen yağmur şiddetini arttırcak diyorlar.

vallahi ben korteje gelmeyi düşünmüyorum, ertelensin yada ertelenmesin.

kalabalık sürüş eziyet oluyor.

sert rüzgar yarında devam ederse motoru küçükyalı'daki kapalı motosiklet parkına bırakıcam.

alarmı açamıyorum rüzgar yüzünden aralıksız ötmeye başlıyor aklım kaldı alette.

bide az önce üst kat komşunun panuru uçtu mekanizması ipiyle birlikte sallanıp benim cama vurmaya başladı. gece gece kalpten gidecektim :queen:

motorun üzerine bişeyler düşecek diye korkuyorum :silent:

bi kaç sene önce aşağı düşen bi kiremit bizim arabanın ön camını kırmıştı..

vallahi ben korteje gelmeyi düşünmüyorum, ertelensin yada ertelenmesin.

kalabalık sürüş eziyet oluyor.

sert rüzgar yarında devam ederse motoru küçükyalı'daki kapalı motosiklet parkına bırakıcam.

alarmı açamıyorum rüzgar yüzünden aralıksız ötmeye başlıyor aklım kaldı alette.

bide az önce üst kat komşunun panuru uçtu mekanizması ipiyle birlikte sallanıp benim cama vurmaya başladı. gece gece kalpten gidecektim :queen:

motorun üzerine bişeyler düşecek diye korkuyorum :silent:

bi kaç sene önce aşağı düşen bi kiremit bizim arabanın ön camını kırmıştı..
yağmur neysede rüzgar sakat normal rüzgarda bile bizim motorlar yolda geziyo zert rüzgarda ne olur siz düşünün :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar