Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda Crf250L
motorum 4bin km de henüz..redline hiç girmedim, zorlamadım..sürekli 90-100km arası seyrederim.hız denemesi dahi yapmadım.bu debriyaj kaçırması nasıl kullanımdan oluyor?

nıye guldun yahu :queen:

şukretmeyı bıl ya dıgerıde kaybolsaydı? :queen:
Ya alıştım eldivensiz kullanamiyorum bi garip geliyo :queen:
motorum 4bin km de henüz..redline hiç girmedim, zorlamadım..sürekli 90-100km arası seyrederim.hız denemesi dahi yapmadım.bu debriyaj kaçırması nasıl kullanımdan oluyor?
peki redline sesi gibi seri seri gaz kesiyor mu ?

Ve bunu hep yüksek devirde vites ykselttıgınde mı yapıyo ?

Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum, ben İzmirden Oğuzhan 23 yaşındayım, PO bayisinde çalışıyorum, aranıza CBR 125im le katılmaktan mutluyum, herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum..

Uploaded with ImageShack.us

oğuz kardeşim tekrar hayırlısı olsun senin içinde benim içinde...cbr benden daha çok yakışmış sana "fotoyu görünce şok oldum bi baktım aaa bu benim ki değilmiydi:)"
montla beraber iyi uyum sağlıyormuş ben şimdi dışardan görünce daha iyi anladım...bak motoru burada ki arkadaşlara sorabilirsin beni iyi tanırlar:wiinkk:

Arkadaşlar dün itibari ile motoru çalıştırdık. uzun uğraşlar sonucunda motora conta yaptır yok pistonu tornacıya ver felan filan derken şu anda motor 2 zamanla bir runner ile yarıştırmaya kalktıgımızda kalkacak durumda birde şu anda motor sıkı daha alışmadı rodaj dönemi var ama gerçekten türkiyedeki görüp görebileceğiniz en dolu cbr 125 oldu fotoğraflarını atıyorum şimdi sizlere yapım aşaması malzemeleri felan hepsi burada işte km telim yok olunca video da çekeceğim

dsc0330v.jpg

dsc0331e.jpg

dsc0357f.jpg

dsc0364qz.jpg

dsc0365k.jpg

dsc0366b.jpg

dsc0370x.jpg

dsc0371z.jpg

Büyük emek vermıssın genchacker hayırlı olsun dıyelım.

Bu arada cfb 150 cbr 125 ı normal sartlarda gecebılır mı?

oğuz kardeşim tekrar hayırlısı olsun senin içinde benim içinde...cbr benden daha çok yakışmış sana "fotoyu görünce şok oldum bi baktım aaa bu benim ki değilmiydi:)"
montla beraber iyi uyum sağlıyormuş ben şimdi dışardan görünce daha iyi anladım...bak motoru burada ki arkadaşlara sorabilirsin beni iyi tanırlar:wiinkk:

Teşekkür ederim kardeşim saol, iyi uyum sağladık ikimiz gerçekten yolda yağ gibi kayıyor :) boyu boyuma oldu valla :)

Cbf 150 de 130 km ye kadar ulasıyor dıye bılıyom ee benım motorda 130 yapıyor:)sonucta kafa kafaya gıder gıbı gelıyor bana

Büyük emek vermıssın genchacker hayırlı olsun dıyelım.

Bu arada cfb 150 cbr 125 ı normal sartlarda gecebılır mı?

Sağolasın Arkadaşım. Gerçekten Büyük emek verdim Arrow egzos almıştım iptal oldu bugun Endurance Egzos takıyorum motorun gücü bariz farklı durumda 1. vitesten 2 ye attıgın anda kıçı başı ayrı oynuo motorun atacak bi yere beni :D

Debriyaj balatası siparişi veriyorum bugun hondadan orjinal balatanın durumu kötü 25 liralık bi balata taktık yeni alt motor 1 binmeye dayamadı bile balatayı sıyırdı attı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

Cbf 150 de 130 km ye kadar ulasıyor dıye bılıyom ee benım motorda 130 yapıyor:)sonucta kafa kafaya gıder gıbı gelıyor bana

cbf150 nin 130km ulaşması için baya bi ekmek yemesi lazım diye düşünüyorum cbf150 için 130 son radde böle gıdım gıdım gelir oraya

Ayrıca antalyadan CBR 125 li arkadaşlar varsa görüşebiliriz onlarlada.

Genchacer motorun bundan sonra ün yapar antalyada. çok güzel olmuştur. manetler de çok güzelmiş . hayırlı olsun tekrardan

Teşekkür ederim kardeşim saol, iyi uyum sağladık ikimiz gerçekten yolda yağ gibi kayıyor :) boyu boyuma oldu valla :)

hayırlı olsun dostum. Onur kardeşımız uzak oldugundan goruşemıyorduk ama sen karşıyaka dasın. Sık sık goruşuruz. Pazar akşamları takılıyoruz. SEnın ızın saatıne denk getırırız. YAlnız sende sımdı leo egsoz var bızım motorlar senınkının yanında duyulmayacak bıle :p Goruşmek dılegıyle. Hoş geldın aramıza.

hayırlı olsun dostum. Onur kardeşımız uzak oldugundan goruşemıyorduk ama sen karşıyaka dasın. Sık sık goruşuruz. Pazar akşamları takılıyoruz. SEnın ızın saatıne denk getırırız. YAlnız sende sımdı leo egsoz var bızım motorlar senınkının yanında duyulmayacak bıle :p Goruşmek dılegıyle. Hoş geldın aramıza.

O Leo'nun peşinde çok koşan oldu dikket et :queen:

O Leo'nun peşinde çok koşan oldu dikket et :queen:

Valla Antalyada ün yaparmı bilmiyorum artık ama beni tatmin eden bir motor oLdu artık Cıbır aLtıma hani böle kücücük bir motora binmiş gibi gelmiyor artk neredeyse 4 senedir biniyorum ben motoruma :)

o Leo nun peşinden bende koşturdum ama satmadı onur arkadaşımız :) antaLyadan aramıştım hatırlar belki. Mototalde getirtmiyor egzosu anca taa ocak subat diyor o yüzden bende aLdım egzosumu aksam takıcam bi nasip olmadı video cekmek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar