Ya alıştım eldivensiz kullanamiyorum bi garip geliyo :queen:nıye guldun yahu :queen:
şukretmeyı bıl ya dıgerıde kaybolsaydı? :queen:
peki redline sesi gibi seri seri gaz kesiyor mu ?motorum 4bin km de henüz..redline hiç girmedim, zorlamadım..sürekli 90-100km arası seyrederim.hız denemesi dahi yapmadım.bu debriyaj kaçırması nasıl kullanımdan oluyor?

Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum, ben İzmirden Oğuzhan 23 yaşındayım, PO bayisinde çalışıyorum, aranıza CBR 125im le katılmaktan mutluyum, herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum..
Uploaded with ImageShack.us
Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum, ben İzmirden Oğuzhan 23 yaşındayım, PO bayisinde çalışıyorum, aranıza CBR 125im le katılmaktan mutluyum, herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum..
oğuz kardeşim tekrar hayırlısı olsun senin içinde benim içinde...cbr benden daha çok yakışmış sana "fotoyu görünce şok oldum bi baktım aaa bu benim ki değilmiydi"
montla beraber iyi uyum sağlıyormuş ben şimdi dışardan görünce daha iyi anladım...bak motoru burada ki arkadaşlara sorabilirsin beni iyi tanırlar:wiinkk:
CBF 150 cıbırın arkasına yanaşamaz bile :bounce:Büyük emek vermıssın genchacker hayırlı olsun dıyelım.
Bu arada cfb 150 cbr 125 ı normal sartlarda gecebılır mı?
Büyük emek vermıssın genchacker hayırlı olsun dıyelım.
Cbf 150 de 130 km ye kadar ulasıyor dıye bılıyom ee benım motorda 130 yapıyorsonucta kafa kafaya gıder gıbı gelıyor bana
Büyük emek vermıssın genchacker hayırlı olsun dıyelım.
Cbf 150 de 130 km ye kadar ulasıyor dıye bılıyom ee benım motorda 130 yapıyorsonucta kafa kafaya gıder gıbı gelıyor bana
Teşekkür ederim kardeşim saol, iyi uyum sağladık ikimiz gerçekten yolda yağ gibi kayıyorboyu boyuma oldu valla
![]()
hayırlı olsun dostum. Onur kardeşımız uzak oldugundan goruşemıyorduk ama sen karşıyaka dasın. Sık sık goruşuruz. Pazar akşamları takılıyoruz. SEnın ızın saatıne denk getırırız. YAlnız sende sımdı leo egsoz var bızım motorlar senınkının yanında duyulmayacak bıleGoruşmek dılegıyle. Hoş geldın aramıza.
O Leo'nun peşinde çok koşan oldu dikket et :queen:
yok miii benim motoru alan
otomatik cbr 125![]()
vitesi kendi mi atıo o kadar otomatik yani![]()