Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla motor hor kullanılmışa benziyor. zaten kazalı ama kilometresi doğru olabilir. bnim motorda 2006model daha bugun 14bini devirdi. aralık 2009'da aldığımda 7500'deydi.

buna 3200 istiyorsa bnim 4binden aşağı satmamam lazım :)

km orjinal olabilir ama motor pert. benim soylemek istediğimde bu. dün gordugum motorda boyleydi. 3500 e almış ve daha 1 lıra masraf var. ama adam cahıl nerden bilsin zincirin 200 sinyalın 125 lıra oldugunu... km teli cıkık onu gecen hafta düstü bulamadım takmadım gibilerinden konuşmuş. insanlık yok ki :pr: bu arada benm motor 2008 11000 de boyle istiyorlarsa bu motorlara benim motor 4250 rahat eder :)

chress
ilanda ki motorun kmsi orjinal olabilir hor kullanılmış ve 2 sene garajda beklemiş bir motora göre bence normal...tabi istediği fiyat normal değil!benim motorda 2009 şubat çıkışlı 2006 model ama şuan sadece 9.100 kmde binmeye fırsat ancak bu kadar oldu...yani illa modeli düşük diye km yapması şart değil

yarın buyuk gun handa bayıısne gıdıyorum :) ıns olurda alırım motorumu kredı kartı olmadan taksıt yaparlar mı acaba :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------

arkadaslar bana kask olarak ne onerırsınız ? cok paglı bsey olmasın 100-200 olsun en fazla bazı kasklar motorla gıderken sag sola oynuyo hızlandıkca kask gerıye yatıyo bunun gubu sorunlar yasamıyacagım bı kask onerırsenız sevınırım .:)

chress
ilanda ki motorun kmsi orjinal olabilir hor kullanılmış ve 2 sene garajda beklemiş bir motora göre bence normal...tabi istediği fiyat normal değil!benim motorda 2009 şubat çıkışlı 2006 model ama şuan sadece 9.100 kmde binmeye fırsat ancak bu kadar oldu...yani illa modeli düşük diye km yapması şart değil

ben km olayına takılmadım orda onu dıle getrdım sadece ben bunu ornek gosterdım. ılk sırada denk geldıgı ıçın.

Gene pazar Gene yağmuR.
yagmur.jpg

cbr 125 ın eskı kafa yapısı dahamı guzel duruyo sızce yenı kafa abartılmıs gıbı olmus braz

cbr 125 ın eskı kafa yapısı dahamı guzel duruyo sızce yenı kafa abartılmıs gıbı olmus braz

:cat::cat::cat:

Aynen bencede. Yeni kafa grenajını HİÇ sewmedim. 40kg. olan bi adama 80kg. zırh giydirdiğinizi hayal edin. İçinde nasıl duruosa bu da onun gibi bişi olmuş bence. Motorda çok kaba duruyor. Hiç beyenmedim.

:cat::cat::cat:

Aynen bencede. Yeni kafa grenajını HİÇ sewmedim. 40kg. olan bi adama 80kg. zırh giydirdiğinizi hayal edin. İçinde nasıl duruosa bu da onun gibi bişi olmuş bence. Motorda çok kaba duruyor. Hiç beyenmedim.

smdı bn sıfır alcam motoru ıster ıstemez yenı kasa olcak ıkıncı elmı dusunsem acaba sole 2009 model fln

Arkadaşlar bu bayiilerde sıfır ve ya 2.el Motosiklet alımlarında kredi kartsız taksit yapılıyormu ? Yapılıyorsa da bayiiden bayiiye değişiyormu ?

yeni hali bence bariz daha guzel. piyasadaki rakiplerinin görüntüsüne bakınca cbr 125'in makyajlanması şarttı. tabi kafa ile birlikte depo ve yan grenajlarda biraz değişiklik yapılsa daha iyi olurdu.

kafa grenajı çok guzel ama motorun geri kalanı sıska olduğundan koca kafalı zayıf bir insan gibi görünüyor :queen:

bide şu lastikleri kalınlaştırsalar.

ayrıca renk seçenekleri çok az. kırmızı renkli olan çok kötü olmuş bence. sadece kafa grenajı ve ön çamurluk kırmızı geri kalan tüm grenajlar siyah. eski kasa (2008 modeller) kırmızı cbrların renkleri çok daha guzel gorunuyor.

yeni hali bence bariz daha guzel. piyasadaki rakiplerinin görüntüsüne bakınca cbr 125'in makyajlanması şarttı. tabi kafa ile birlikte depo ve yan grenajlarda biraz değişiklik yapılsa daha iyi olurdu.

kafa grenajı çok guzel ama motorun geri kalanı sıska olduğundan koca kafalı zayıf bir insan gibi görünüyor :queen:

bide şu lastikleri kalınlaştırsalar.

ayrıca renk seçenekleri çok az. kırmızı renkli olan çok kötü olmuş bence. sadece kafa grenajı ve ön çamurluk kırmızı geri kalan tüm grenajlar siyah. eski kasa (2008 modeller) kırmızı cbrların renkleri çok daha guzel gorunuyor.

2008 kasalara baktıgımda kırmızı renk gercekten cok cazıp gelıyo bana kndını gosterıyo motor yenı ksada o yok yenı kasaya sıyah daha guzel duruyo braz olsun

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak internetten meg cila ve sonax hızlı cila aldım meg 2 3 ayda bir kere sonax hızlı cila ise iki yıkamada bir ıslakken uygulanıyor.. Fakar 2011 cbr`m de tek depo demir hadi oraya uyguladım fakat grenajlara uygularken yapışkanların çıkma veya grenajların beyazlama ihtimali varmıdır.. Motosiklete cila yaparken sadece depo ya mı uygulanıyor yoksa???

arkadaşlar lucas debriyaj balatası alacağım. 75 lira sizce nasıldır? bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?

birde balata değişirken yağ da değişiyor. hangi yağı kullanayım kış ayları için. kullanıma devam edeceğim motoru.

motorun on kısmına dıkkatlı bakarsanız ztn dreksıyon bıle yamk .D

Ewett o dikkatimi çekti ama incelemedim açıkçası öle bakıp geçtim. İnceliim bi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------

Bu arada eleman bu siteden biri ya da takip ediyor galiba resimleri silmiş. sAdece 2 resim war :D Gersini şutlamış

arkadaşlar lucas debriyaj balatası alacağım. 75 lira sizce nasıldır? bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?

birde balata değişirken yağ da değişiyor. hangi yağı kullanayım kış ayları için. kullanıma devam edeceğim motoru.

lucas balata al pişman olmazsın.otoda kullandık senelerce . zaten ingiliz markası kalitesi yerinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar