slm arkadaşlar çinli keeway ss250cc mi sattım we arabamı motormu arabamı motor mu derken tekrar motora karar werdim. ama bu sefer stil değiştireyim dedim biraz araştırmadan sonra cbr125 e karar werdim gibi hyosung gt250r ede bakıorum ama onların hem kore malı olması sonrasında ne çıkartır bilememem beni cbr ye itiyor ama cbr inde kasası ufak gibi kalıyor ssanki 179 boy 100 kg yim

cbrnin en az bi 100 sayafsını okudum anladıgım kadarıyla benim gibilere biraz küçü kalıo gerçi öle göbekli biri şişman bir tipim yok ama....
neyse bir iki sorum olucak aynı sorulara tekrar tekrar cevap weriosunuz ama affınıza sıgınıorum.
1- motora yaz kış binicem yağmurdaki durumu nasldır?
2- 100 km civarında rüzgardan ne kadar etkilenir yolda sawrulmam ne kadr olr?
3- sorun çıkarttıgını düşünmüorum ama yinede yolda kalma ihtimalim warmıdır

4 uzun yola hem fikir olarak yardır gitsin cevabını wermişşiniz

size güveniorum.
wala direk gözumu karartıp 1 akşamlık araştırmamla yarın honda bayisine gidicektim açıksa tabii:d sıfır alayım diordum ama ben 125cc bir motora bi 5-6 yıl binmem tahminimce o yüzden 2.el alayım dedim. 20binde bir tane alsam 50bine kadar rahat gidermiyim yılda 13-14bin yol yaparım. bi arkadaş yamaha yzf demiş harika motor ama pahalı biraz anladıgım kadarıyla yeni çıkan bir motor olmasına rağmen çabuk satılıgıa çıkmışlar o yuzden içim sinmedi.
ne diyorsunuz teşekkürler