Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya bu 2010 modeller nasıl enjeksiyonlu olanlar?karbüratörlülerden iyi mi gidiyo ki

ya bugün ne oldu bilemessiniz benzinliğe 50m.kala benzinim bitti mecburen yürütmek zorunda kaldım cocugun teki geldi elektrikli bisikletle hadi yarışalım mı abi dedi bastı gitti çok fena mors oldum yaa :mrgreen:rezil rüsva olduk emii :mrgreen:

süpermiş :D :D

işte onu bilmiyorum.ikinci el aldım motoru takılıydı.sormak da aklıma gelmedi.akşam foruma yaz yardım eder diğer kalı takanlar hangi marka alcaksın diye.hem biraz daha güzel duruyor hemde yol tutuşu azıcık artıyor

lastiğin yanaklarında yazmıyor mu ne marka model oldugu vs. ?

ya bugün ne oldu bilemessiniz benzinliğe 50m.kala benzinim bitti mecburen yürütmek zorunda kaldım cocugun teki geldi elektrikli bisikletle hadi yarışalım mı abi dedi bastı gitti çok fena mors oldum yaa :mrgreen:rezil rüsva olduk emii :mrgreen:
Bende bikeresinde öyle yolda kaldım mahallede görmesinler diye aralardan aralardan gittim görenler oldu tabi hep o mu seni göturcek azda sen onu gotur die dalga geçmişlerdi.:queen::queen:
:D ya ehliyet yok ama kaçıp şu pazar günkü şehitliğe gitmeyi istiyorum.napsam acaba ya kararsızım
Abi ben 3 hafta kadar ehliyetsiz dolaştım.Pek iyi bir davranış değil ama oldu.
Ama çevirme felan olmadığı sürece polis seni durdurup ehliyet sormaz.
Bikere aksam cıktım sahilde çevirme vardı tıngır tıngır geçtim gıttım yanlarından hiç bakmadılar bile bana sansıma artık :)

sLm arkadaşlar temmuz sonu cbr 125 alıcam. ama aklıma takılan 1.83 boyumun olması .ßisiklet gibi durmaz inş. bu konu hakkınnda bilgisi olan warsa yardım ederse çk sewinicem. SAygılar :)

sLm arkadaşlar temmuz sonu cbr 125 alıcam. ama aklıma takılan 1.83 boyumun olması .ßisiklet gibi durmaz inş. bu konu hakkınnda bilgisi olan warsa yardım ederse çk sewinicem. SAygılar :)

ben 1.85 im pekte kötü durduğunu sanmıyorum...söylenilenlere aldırma var mı cbr gibisi:bounce:

:D ya ehliyet yok ama kaçıp şu pazar günkü şehitliğe gitmeyi istiyorum.napsam acaba ya kararsızım

valla yaşım şuan 17 , bu yazıda sayarsak 4 yazdır motor kullanıyorum. ehliyeti bu sene 24 haziranda aldım , ondan oncekı 3 sene boyunca hep ehlıyetsız gezdim. hemde ne ara sokakta ne gizli yerde , hep anayol çarşı.. :) ve 1 kere bile durdurmadılar. ama bunda her zaman kaskımın kafamda olmasınında buyuk payı olduguna emınım. kask varken durdurmaları cok cok dusuk bı ıhtımal.

he bide şöyle bi durum oldu. 24 hazıranda aldım ehlıyetı geldım eve , cıkıcam ilk defa ehliyetli olarak motorla , çarşıya gıdıyorum daha sahildeyim ,çarşıya varamadan polis çevirdi :) :)
şanş işte :mrgreen:

repsoller 100-150 tl daha uygun oluyor aynı özellikteki siyah yada kırmızılara oranla.
250 TL fazla veriyim kırmızı olsun ya :mrgreen:
1.83'um bende hiç takma çokta güzel duruyoruz motorun ustunde.
Aldıgında bu motor sana küçük gelmiş diyenler olcak onları takma cunku motorun "M"sinden anlamayan adamlardır he de geç :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar