ya bugün ne oldu bilemessiniz benzinliğe 50m.kala benzinim bitti mecburen yürütmek zorunda kaldım cocugun teki geldi elektrikli bisikletle hadi yarışalım mı abi dedi bastı gitti çok fena mors oldum yaa :mrgreen:rezil rüsva olduk emii :mrgreen:
işte onu bilmiyorum.ikinci el aldım motoru takılıydı.sormak da aklıma gelmedi.akşam foruma yaz yardım eder diğer kalı takanlar hangi marka alcaksın diye.hem biraz daha güzel duruyor hemde yol tutuşu azıcık artıyor
bilmem yazıyordur belki.akşam bakarımşimdi işteyim
Bende bikeresinde öyle yolda kaldım mahallede görmesinler diye aralardan aralardan gittim görenler oldu tabi hep o mu seni göturcek azda sen onu gotur die dalga geçmişlerdi.:queen::queen:ya bugün ne oldu bilemessiniz benzinliğe 50m.kala benzinim bitti mecburen yürütmek zorunda kaldım cocugun teki geldi elektrikli bisikletle hadi yarışalım mı abi dedi bastı gitti çok fena mors oldum yaa :mrgreen:rezil rüsva olduk emii :mrgreen:
Abi ben 3 hafta kadar ehliyetsiz dolaştım.Pek iyi bir davranış değil ama oldu.ya ehliyet yok ama kaçıp şu pazar günkü şehitliğe gitmeyi istiyorum.napsam acaba ya kararsızım
geL geL buluşur birlikte gideriz benim ehliyet 2mize yeter altında zaten en fazla 2 kişiyle kullanılır yazıo :queen::queen:bende şans yok çevirirler :mrgreen:
cbrlar ne kadar ediyorsa oda okadar eder farklı bir motor değilki bu repsolselam arkadaslar repsolllerin 2. el fiyatları ne kadardır bilen varmı?
cbrlar ne kadar ediyorsa oda okadar eder farklı bir motor değilki bu repsol
Sahibinden.com :cat:
selam arkadaslar repsolllerin 2. el fiyatları ne kadardır bilen varmı?
cbrlar ne kadar ediyorsa oda okadar eder farklı bir motor değilki bu repsol
Sahibinden.com :cat:
sLm arkadaşlar temmuz sonu cbr 125 alıcam. ama aklıma takılan 1.83 boyumun olması .ßisiklet gibi durmaz inş. bu konu hakkınnda bilgisi olan warsa yardım ederse çk sewinicem. SAygılar![]()
ya ehliyet yok ama kaçıp şu pazar günkü şehitliğe gitmeyi istiyorum.napsam acaba ya kararsızım
250 TL fazla veriyim kırmızı olsun ya :mrgreen:repsoller 100-150 tl daha uygun oluyor aynı özellikteki siyah yada kırmızılara oranla.
1.83'um bende hiç takma çokta güzel duruyoruz motorun ustunde.sLm arkadaşlar temmuz sonu cbr 125 alıcam. ama aklıma takılan 1.83 boyumun olması .ßisiklet gibi durmaz inş. bu konu hakkınnda bilgisi olan warsa yardım ederse çk sewinicem. SAygılar![]()