Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dostum hayırlı olsun bende almayı dusunuyorum bı cıft Bu arada ılk cezamı yedım tam 270 lıra 101 km hız yuzundenmıs ve beyler motorumda bı sorun var sanırım 110 km hızı gecmıyor acaba bunun nedenı ne olabılır bı fıkrınız varmı malum daha yenı tanısıyoruz kendısıyle ? hava fıltresı temız ve ırıdyum bujı var 120 arka lastık kalınlıgı hayırlı surusler
Yeni kullanmaya başlamışşın sanırım,yavaş yavaş alışırsın takma fazla son hızı.
Kazasız sürüşler dileriM.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------

Arkadaşlar makinaya performans egsozu takmak istiyorum..Yalnız orjinal tüpü çıkarıp yerine takılacak.orjinali gibi yerine gelecek eksoz istiyorum..Yani hedırsın tüpe bağlantı yerine takılabilmeli..Orjinal tüpü çıkart yeni tüpü tak olmalı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------

kawasaki zxr-250 modelinin kullanılmamış egzoz tüpü ve headersına kadar olan kısmı da fiyata dahildir..

fotolardaki egzosun aynısıdır modelin üzerindeki orjinal egzosdur...

egzosun mağaza satış fiyatı : 1.800 TL

headrsın mağaza satış fiyatı : 2500 TL

toplam fiyatı : 4300 TL

fiyatta ufakta olsa pazarlık payı bulunmaktadır ...!!!

Bizler cıbıra beleş biniyoruz demekki..Cıbırın kıymetini bilmek lazımm..Kawaya baksanıza cıbır parasına kıçı kırık egsoz satıyor..Bu neşiddet bune cellaall bune kazzık..
Abi harbiden neymiş öyle o 4300 TL Kawa şaşırmış gerçekten.

Yeni kullanmaya başlamışşın sanırım,yavaş yavaş alışırsın takma fazla son hızı.
Kazasız sürüşler dileriM.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------

Abi harbiden neymiş öyle o 4300 TL Kawa şaşırmış gerçekten.

eyv dostum cbr a yenı basladım sadece ama ne bılım daha guclu bılıyordum cbr ı ama tabıkı hıc pısman degılım ama nelerıne dıkkat etmem lazım mesela sıbop ayarı falan mı yaptırmam lazım pek fazla teknık bılgım yok o yuzden sordum

eyv dostum cbr a yenı basladım sadece ama ne bılım daha guclu bılıyordum cbr ı ama tabıkı hıc pısman degılım ama nelerıne dıkkat etmem lazım mesela sıbop ayarı falan mı yaptırmam lazım pek fazla teknık bılgım yok o yuzden sordum
bence normali odur sonucta 125 cc makina çok performans beklememek lazım.
140-150 yapan varmış ben görmedim şimdilik o kadar :mrgreen::mrgreen:

iyi bakılmış iyi açılmış bi motor yatınca 140 yapar , bu arada bende aldım cbr 125 haberiniz olsun :)

Bana hızı yeterli geliyor dostlar 140 fazla zaten ama yapmasa bile devirli bir motor ben memnunum:)

Dostum hayırlı olsun bende almayı dusunuyorum bı cıft Bu arada ılk cezamı yedım tam 270 lıra 101 km hız yuzundenmıs ve beyler motorumda bı sorun var sanırım 110 km hızı gecmıyor acaba bunun nedenı ne olabılır bı fıkrınız varmı malum daha yenı tanısıyoruz kendısıyle ? hava fıltresı temız ve ırıdyum bujı var 120 arka lastık kalınlıgı hayırlı surusler

düz yolda zaten daha fazlasını yapman zor. benim motorda K&N hava filtresi ve iridium buji takılı arka lastikte 110luk, düzyolda 110km den sonra ivmelenme çok zaman alıyor. ama eğimli bir yolda rahatça 120nin üzerine çıkabilirsin.

bence demene, o ayrı mesele :)

Bunlarda benden olsun 06 model karakızım

1206101927.jpg

1206101800.jpg

1206101759.jpg

1206101804.jpg

1206101803.jpg

1206101802.jpg

1206101801.jpg

arkadaşlar zenon gibi yanan uygun bişey takabiliyomuyuz bunlara ben 10milyonluk bişey aldımda güzel yanmıyo , veya uygun zenon falan bulabiliyomuyuz

lReaLl
nazar değmesin dostum...cıbıra en yakışan renk bence siyah sonra tabi ki benim ki:mrgreen:

140 yapmıyo diyenlere cvpp
inanmayanlara rüzgarsız güneşli ortalama 25derece sıcaklıkda 140km yi gösterebilirim
izmir-aydın otoyolunda yokus asağıya 147 km ye ulasıp otoyol radarına girdim.
ama birdaha 140ı hiçbir sekilde gecemedim duz yolda 120 yokus asağı 130 140 yapılabiliyor.

yine acıldı bu hız muhabbeti inş eskiler gibi uzun surmez :D

Arkadaşlar merhaba. Yeni motor kullanmaya başladım. Bundan dolayı 125 cc bir scooter aldım. Kısa süre sonra vitesli bir motora geçiş yapmak istiyorum. CBR 125 ilk vitesli motor için öneriyormusunuz? Bu konu mutlaka defalarca işlenmiştir ama binlerce mesaj içinde aramak kastı doğrusu :wiinkk: Kısa boylu (1,70) olduğum için cruiser choper tarzı motorları önerenler çok oldu. Sele yüksekliği 1,70 boyundaki biri için nasıl sizce. Oturuş pozisyonundan dolayı uzun yolda yoruyormu CBR? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Yeni motor kullanmaya başladım. Bundan dolayı 125 cc bir scooter aldım. Kısa süre sonra vitesli bir motora geçiş yapmak istiyorum. CBR 125 ilk vitesli motor için öneriyormusunuz? Bu konu mutlaka defalarca işlenmiştir ama binlerce mesaj içinde aramak kastı doğrusu :wiinkk: Kısa boylu (1,70) olduğum için cruiser choper tarzı motorları önerenler çok oldu. Sele yüksekliği 1,70 boyundaki biri için nasıl sizce. Oturuş pozisyonundan dolayı uzun yolda yoruyormu CBR? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

kardeş cbr tam senlik motor hiç zorluk çekmezsin ve birbirinizi tamamlarsınız diyebilirim...otoruş pozisyonu açısından seni yoracağını sanmam ben 1.85im ne yalan söyleyim yorulduğumu hissetmiyorum ama (tabi scooter vs ile karşılaştırılmazsa) gayet rahat...tahminimce 70kg civarı bir fiziğin varsa ve 1.70 boyundaysan cbr sana yeterde artar bile uçurursun sen o motoru:mrgreen:

Arkadaşlar elcik renkli denge topuzu vs asksesuarları ucuza alabilceğimiz biryer biliyormusunuz çoğu yerler çok fahiş fiyatlar çekiyorlar

140 yapmıyo diyenlere cvpp
inanmayanlara rüzgarsız güneşli ortalama 25derece sıcaklıkda 140km yi gösterebilirim
izmir-aydın otoyolunda yokus asağıya 147 km ye ulasıp otoyol radarına girdim.
ama birdaha 140ı hiçbir sekilde gecemedim duz yolda 120 yokus asağı 130 140 yapılabiliyor.

yine acıldı bu hız muhabbeti inş eskiler gibi uzun surmez :D

kimse dememişki 140 yapamaz diye :) en azından geçtiğimiz 2 sayfa içersinde :bounce:

140 150 yapan varmıs bn görmedim demek
ne anlama gelir snce:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:35 ----------

Arkadaşlar elcik renkli denge topuzu vs asksesuarları ucuza alabilceğimiz biryer biliyormusunuz çoğu yerler çok fahiş fiyatlar çekiyorlar

ebay:cherry:
yardım için osmaniyeli nickli üye:queen:

140 150 yapan varmıs bn görmedim demek
ne anlama gelir snce:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:35 ----------

ebay:cherry:
yardım için osmaniyeli nickli üye:queen:

ben görmedim demek ayrı motor yapamaz demek ayrı :) aynı koşullarda denenirse neden olmasın :rendeer:

bu tür denemeler tehlikeli oldugundan tasvip etmiyorum tabi, o ayrı mesele :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar