Yeni kullanmaya başlamışşın sanırım,yavaş yavaş alışırsın takma fazla son hızı.Dostum hayırlı olsun bende almayı dusunuyorum bı cıft Bu arada ılk cezamı yedım tam 270 lıra 101 km hız yuzundenmıs ve beyler motorumda bı sorun var sanırım 110 km hızı gecmıyor acaba bunun nedenı ne olabılır bı fıkrınız varmı malum daha yenı tanısıyoruz kendısıyle ? hava fıltresı temız ve ırıdyum bujı var 120 arka lastık kalınlıgı hayırlı surusler
Kazasız sürüşler dileriM.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------
Abi harbiden neymiş öyle o 4300 TL Kawa şaşırmış gerçekten.Arkadaşlar makinaya performans egsozu takmak istiyorum..Yalnız orjinal tüpü çıkarıp yerine takılacak.orjinali gibi yerine gelecek eksoz istiyorum..Yani hedırsın tüpe bağlantı yerine takılabilmeli..Orjinal tüpü çıkart yeni tüpü tak olmalı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------
kawasaki zxr-250 modelinin kullanılmamış egzoz tüpü ve headersına kadar olan kısmı da fiyata dahildir..
fotolardaki egzosun aynısıdır modelin üzerindeki orjinal egzosdur...
egzosun mağaza satış fiyatı : 1.800 TL
headrsın mağaza satış fiyatı : 2500 TL
toplam fiyatı : 4300 TL
fiyatta ufakta olsa pazarlık payı bulunmaktadır ...!!!
Bizler cıbıra beleş biniyoruz demekki..Cıbırın kıymetini bilmek lazımm..Kawaya baksanıza cıbır parasına kıçı kırık egsoz satıyor..Bu neşiddet bune cellaall bune kazzık..