arkadaşlar daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum ama cbr 125lerde debriyajsız vites değişimi ile ilgili bi bilgisi olan var mıdır hangi devirlerde nasıl değiştirilir zararları nedir yararı var mıdır???
arkadaşlar daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum ama cbr 125lerde debriyajsız vites değişimi ile ilgili bi bilgisi olan var mıdır hangi devirlerde nasıl değiştirilir zararları nedir yararı var mıdır???
niye derdin ne arkadasım :queen:
bnce bi süre sonra alırsın eline şanzumanı :cherry::cherry:
oha yav merak ettim sadece amma üstüme geldiniz haa bi videoda gördüm amacı nedir ne farkı vardır onu merak ettim sadece başka bi amacım yok sakin olun yav töbe töbe :mrgreen::cherry:
Her motorda; Belli devirlere gelince debriyajsız vites değişebilirsin fakat sadece telin koptuğu zaman yapman gereken bişeydir![]()
daha önce topik açıldı bu konuyla ilgili vites yükseltmek sorun yaşatmıyor.
daha önce topik açıldı bu konuyla ilgili vites yükseltmek sorun yaşatmıyor.vites atarken hızlı kalkmak istiyorsanız gazdan elinizi çekmeden vites atın fakat balatanız biraz eskir debriyajı çekerseniz devirli olduğu için.
amerikan tarzı vites atış şekli.herifler ellerini gazdan çekmeye zorlanıyorlarmış![]()
anladım arkadaşım teşekkür ederim bilgi içün :wiinkk::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
ama mutlaka vardır şanzumana bi zararı değil mi? yani öyle tahmin ediyorum ben adamlar boşa koymamıştır debriyajı heral:silent:
şunu biliyorum. otolarda vitesteyken boşa geçirmek için debriyaja basmanın hiç gereği yokmuş. mesela 4 te gidiyorsun debriyaja basma çek boşa hiç zararı yok. sadece vitese attığında şanzumana çok yük bindiğinde zararı varmış.
vites yükseltirken zararı yok diyorlar. çok gördüm adam üzerine yatmış vitesi eliyle yükseltiyor, hem debriyaj zaman ve kaçırma kaybı da yok. fakat düşerken zararı varmış.
zararın miktarı da önemli. devirli vites atmak dahi zararlı sayılabilir eskimesi açısından ama ne kadar zarar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------
![]()
geçen sene 250 metre yüksekten çekmeye çalışmıştım. dikkat ederseniz üzerine yatmış hızlı gitmek için. vitesi eliyle yükseltiyor.
hatta kask bile takmamış hızlı gitmek için ama sonra olay yerini polis basmıştı:queen:
böyle dengesizler de var yani :farao:
var var
dengesiz deme elemanın dengesi çok iyiydi baksana :queen:
o zaman beyinsiz diyelim![]()
beyinsizlik olabilir. kasksız süremiyorlar artık polisler cezayı döşedi hepsine. hatta artçı kasksız olunca da polisler kızıyor. ya indiriyor artçıyı ya da ceza yazıyor.
bu resimdeki sürücü beni öğrenip buluyormuşver len telif hakkımı diyormuş:mrgreen:
cbr 125rrrrrrrr IXIL egzoz ları
![]()
bunu kullanan varmı aramızda
yada hiç artcı almayan ve alt grenajı fedaaa edip bunu kullanan varmı
![]()
görüntü bakımından bende 1. daha iyi
ses bakımından hangisi daha iyidir ??
hemen gelirim yardıma öyle bişey olursaaynen artık polisler baya sıkı bu konularda ama iyi oluyo bence millet ceza yememe bahanesiyle kask takıyo ama kendi canları güvende oluyo bu sayede :cat:
o değil de o fotodaki cbr ın alt grenajını nasıl kesmiş o adam öyle . fena da olmamış
![]()
kesmemişki sakalı çıkartmış zor bişey değil iki vida söküyorsun o kadar
benim asıl merak ettiğim ise ilk fotodaki aynalar kafa grenajında nasıl yaptı ki arkayı gösteriyormu ki:silent::silent: