hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin
Amiin inşallah Allah hiçbirimize kaza bela vermesin. Çok teşşekür ediyorum:cat:
hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin
Siperlikteki cizirtiyi kesmek icin sokun ve grenaja degen yerlerine sunger yada ince lastik koyun(su camlarda kullandiklari lastikten inceltin biraz bicakla).Ama vidayida ona gore sikin parca 0 oturmayacagi icin zorlama halinde ne olur bilemem tabi bide bu olaydan sonra vidanin gevsemesi daha kolay ve fark edilmez oluyor her yikamada kontrol edin vidalari.
Eger bu tarz cizirti ve ses problemi yasiyorsaniz sesin geldigini dusundugunuz yeri sokun ince bi sunger yada lastik cekin sesi azaltiyor.
Ama ne yazik ki gostergeden gelen ziriltiyi bende kesemedim.(konsoldan)
Ve birda plaka var inanilmaz bi ses kirliligi yaratiyor plakasiz motorla plakali arasinda cok buyuk fark oluyor ses acisindan
ve vidalarida sik sik kontrol edin bi sure sonra plastik iyice kendini salinca cizirti adami bezdiriyor.
Bana gore de cbr 125 in tek kronik sorunu far olayi.Uzun sure kullaninca sinir bozuyor olup olmadik yerde kesilmesi.
Gecenin bi vakti otobanda insanin 2 fari birden sonunce pes artik insaf diyorsunuz zaten kagit gibi incecik gorunmuyor gece farlar olmiyinca kamikazeden farkiniz olmuyor.
ustam beyaz ampüller konusunda biraz bilgi verir misin hangi marka fiyatı ne kadar aydınlatması nasıl orjinali kadar aydınlatabiliyor mu? benm de değiştirmem gerek almışken beyaz alayım ben de:cherry:
zorlarsan orijinal haliyle 135-139 görürsün,ben 2 kişi ile eski cbr m ile 139 gördüm,biraz motorla oynarsan 145 bile görürsün,eski sayfaları oku derim...
far kesilmesi mi:silent:
ilk kez duyuyorum hadi patlar amenna ama kesilmesini ilk senden duydum
one yahu bilmiyorum mecazi anlamda bişeyler dedin sanırım .vurdurmayı denevurdurmayı nasıl yapıldığını biliyorsunuzdur galiba???