166cc malossi big bore kit var cbr125 için 500ytl yaklaşık taktıran var mı
CBF 250 Cilere sorsana bunu bize soracağına..
Ben bildiklerimi yazayım
Parçası pahalı ; hemen hemen cbr kadar yakıyor ; hava soğutmalı olması korkutmasın seni 250 cc bu motor kolay kolay şişmez...
cakalaz arkadasım sen hyousung 250 alacaktın ne oldu bide bu motorun hızı nedr ve piyaysası nasıl ben 2 ay önce cbr a25 ime kavuştum motorumdan memnunum ama malum hız kesmiyo... teşekkürler..
cümleten saolun ... acaba sinyalın plastik kısmını yapıştırmak mümkünmü ben 502 diye güzel bir yapıştırıcı var ama tutmuor olmadı bildiğiniz varmıbende yan yatma olayını sonunda yaptım yokuş aşağıya giderkene herhalde fren yaptım kaygan bir zeminde KIÇ TARAFI birden sola doğru ani bir şekilde kaydı sol ağayım motorun altında kaldı... sağ ön sinyal kırıldı plastik kısım kırıldı bantla yapıştırdım...yaptırmayı düşünmüorum... bantlı kalsın anasını satayım bide onamı para vericemm.. off
ngk iridyum cr9ehix-9 24 ytl istiyolar bi sitede fiyat nasıl daha ucuza alan oldumu
cümleten saolun ... acaba sinyalın plastik kısmını yapıştırmak mümkünmü ben 502 diye güzel bir yapıştırıcı var ama tutmuor olmadı bildiğiniz varmı
sen cıbırı ne zamandan beri satmaya calısıyorsun.. eğer motorun lingini verirsen arkadaşlarımıa tavsiye edebilirim ama motorun durumuna bakmam lazım.. bu arada hyousung un hızı baya iyiymiş 150 bence çok iyi ve yeterli.. 250cc için çok hatta.. ama bu motorların ön farlar hoşuma gitmiyo.. son olarak onu satmak istediğinde piyasası ne? birde bnm motorun özel durumuyla ilgili bütün arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim..
cakalaz fiyat cok düşük değilmi piyasayı alt üst edersin sana diyim.. millet bozulmasın. bence motorun değeri fazla.. zarara girme.. ben arayan arkadaşlarıma tavsiye ederim motorda gözle görülür bi sorun yok birde tekerler hızı ne kadar etkiler.. bende arkada 130 luk var.. servis motoru zorlar demişti.. sen normal tekerlerle 140 yaparken bunlarla kaç yapıyorsun????
yeni başlayanlar için iyi bir seçimdir yaşım küçük olmasına rağmen bütün her bişeyini bilirim ... herkese tavsiye edreim
iyireklamcıbırını topladıgına sevındım hayırlı ugurlu olsun
![]()