Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet kardesım ALLAHIN iznıyle yeni fotoraflarını cekıyım bak suan trde tek oldu ..

Fotografı çekerken biraz titretseydin kamerayı da inandırıcı olsaydı :p
Neden söktün gösterge tablasını mı değiştireceksin?

ya ben buraya cbr125 sayfasına bi sürü led resimleri koymuştum hepsi silinmiş nedeni ni bilen var mı biri bana açıklasa

Bunun nedeni senin de yazdığın gibi burasının Cbr125 sayfası olması.

Son düzenleme:
mod var kacin..:)

o fotografi biraz uzaktan biraz gorkemin dedigi gib titreterek ve bizim (cbr kullanicisi olmayan) bi forumda,topicte koysan ise yarayabilirdi..

cbri ozlemisim,dun sattigimdan beri belki ilk belki de 2.kere cbra bindim..
kullanmadim ama ozlemisim ufakligi..

evet görkem tabla değiştirmeyi düşünüyorum . Bunlar gibi olabilir bürsürü çeşit var örnek olarak

spa0088175ep9.jpg

By deniz_k2 at 2009-01-10

cbr 125 Arka led değişikliğinde bu hali alıyor
1 orjinali üzerinde beyaz led takılınca
2 kırmızı led
3 mavi led

Son düzenleme:
Bugün babamla arka sehpayı bitirdik güzel oldu yarın sprey boya ile boyayacağız fotoğrafınıda koyarım yarın internette 120 ytl ye görmüştüm onna benzer bişey yaptık ama 100 tl cepte kaldı

bende yan yatma olayını sonunda yaptım yokuş aşağıya giderkene herhalde fren yaptım kaygan bir zeminde KIÇ TARAFI birden sola doğru ani bir şekilde kaydı sol ağayım motorun altında kaldı... sağ ön sinyal kırıldı plastik kısım kırıldı bantla yapıştırdım... :) yaptırmayı düşünmüorum... bantlı kalsın anasını satayım bide onamı para vericemm.. off

Moto43 Geçmiş olsun kardeşim sende birşey yoksa problem yok , kendine iyi bak

bende yan yatma olayını sonunda yaptım yokuş aşağıya giderkene herhalde fren yaptım kaygan bir zeminde KIÇ TARAFI birden sola doğru ani bir şekilde kaydı sol ağayım motorun altında kaldı... sağ ön sinyal kırıldı plastik kısım kırıldı bantla yapıştırdım... :) yaptırmayı düşünmüorum... bantlı kalsın anasını satayım bide onamı para vericemm.. off

siteye baktım ama pek tatmin olmadım yinede teşekkürler link için benim bulduklarımı rar yaparım birde siz bakın
http://www.dosya.tc/g_stergetablosu.rar.html

http://www.xtuners.com/engallery.htm

3. güzelmiş... 2. kalitesiz görünüyor. 1.ci de de fotograftan öyle görünüyor yoksa kötü.
http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=941172#post941172 şuraya da bakabilirsin.

Son düzenleme:
Malum havalar yavaş yavaş güneş açıyor.Ankaradan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bi hafta sonu birlikte sürelim,hem bana pratik olsun.Boş bir yerde çalışmak istiyorum kafama göre.Yardımcı olabielcek cbr cıları bekliyorum.ayrıca benzinler benden yani :)

Moto43
Geçmiş olsun. Havalar çok soğuk ve buzlanma var. Muhtemelen kaza nedenin buydu.

Fakat her zaman derim , boş zamanlarda bu tür durumları tatbik etmek şart.
Boş bir alana gidin , arka freni tamamen kitleyin. Tepkileri öğrenin. Ön freni anlık kitleyin , neler yapmak gerektiğini öğrenin. Yokuş bulun yokuş aşağı, yukarı fren yapmayı , motoru kaldırmayı öğrenin. Viraj bulun bol bol viraja girin.
Motosiklet gerçekten çok tecrübe gerektiren bir alet.
Antreman yaparken düşseniz de , bilinçli düşmek ayrı , bilinçsiz düşmek çok ayrı.

Moto43

Boş bir alana gidin , arka freni tamamen kitleyin. Tepkileri öğrenin. Ön freni anlık kitleyin , neler yapmak gerektiğini öğrenin. Yokuş bulun yokuş aşağı, yukarı fren yapmayı , motoru kaldırmayı öğrenin. Viraj bulun bol bol viraja girin.
Antreman yaparken düşseniz de , bilinçli düşmek ayrı , bilinçsiz düşmek çok ayrı.

Aynen Görkem abicim :)
+10

Moto43

ya motosikletimizin parçaları çok pahalıysa :farao:

benim olayın aynısını yaşamışsın arkadaşım..rampayı çıkarken hafif yatayım dedim ve aynı senin gibi oldum...ama ben motordan uçmuştum senin bacak kalmış altında..benim motorda sadece kafa grenajı kırılmıştı....grenaj 100 lira idi...130 filan da sinyal...neyse geçmiş olsun dikkat et

Beyler Bu motoru almayı düşünüyorum artık, ancak motorun üstündeki bi sürü gereksiz yapışkan acaba motorla oynamışmıdır sorusunu getirdi aklıma?
Birde Sol alt grenajda bi ezilme var.. Yapışkanları ezik ve çizikler için yaptırmış olabilrmi??

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_honda_cbr_125_rWQQaXQQ11939698WQQpXQQdisplayitem

motorun sağ aynası yok ve orjinal sinyaller değil...eksozun altında ki salıncak ta sanki oksijen kaynağı ile kesilmiş gibi duran bi iz var...çıkartmaları sürtünmeyi kapatmak için kullanmış olabilirler...hepsi değil belki biri belki ikisi..ama illa var demiyorum..bakmak lazım...

Son düzenleme:
soru lütfen okuyun
arkadaşlar 4 senedir motor kullanıyorum dün ikinci kez düştüm. olay şöyle oldu ben hafif sol yaparak anayola çıktım bu sırada ışıklardan kalkan motoru geçmek için gazladım hızım 70-80 arası iken trafik kontrol yapıyormuş tabelayı görünce
freni kökledim arka frene basarken hep öne de basarım arkamda araç yoktu frene iyice bastım öne de tabi motor durmaya yakın ön lastik kaydı ben dengemi kaybedince sağ elim refleks olarak gidonu kontrol için daha da sıkıldı ve ben düştüm motor 2 metre öne sürüklendi arka teker öne gitti motor yandurdu ayak koyduğum yer kırıldı sinyal kırılmadı gidon hafif yerde sürttü polis görmesin diye hemen kalkıp saniyeler içinde ben diğer yoldan kaçtım.

motorun sigortası geçmişti ve bende kask yoktu bere vardı ayrıca ellerimde orlon eldiven vardı biraz hissiz oluyo

ön frene 4 parmak basıyorum frene basınca motor öne çok yığıldı ve kayınca ben kontrol edemedim elimi de frenden çekemedim anında zaten bugüne kadar ilk kez kaydırdım ön tekeri yerler kuruydu gerçi sizce kurtarılabilirmiydi ön lastik kayınca ve ben frene 1 -2 parmak mı basmalıyım freni bırakabilmek için hangi parmaklarla

ön lastik duro 70 lik arka metzeler lasertec ön teker bu olaydan 4 km önce inşaat çimento harcına iyice bulanmıştı acaba o mu kaydırdı.
ve siz böyle bi durumda kurtarabilirmiydiniz acaba ben mi hata yaptım

motor çok hafif sola yatıktı acaba ondan da mı ön teker kaydı sola düştüm zaten bende
üzerimde eldiven ve mont olmasa çok yaralanırdım dizim düşünce asfalta vurdu pantolon yırtıldı içimde içlik de vardı o da yırtıldı. dizimde ufak sıyrık var
aman dikkat arkadaşlar ben ettim siz etmeyin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar