evet kardesım ALLAHIN iznıyle yeni fotoraflarını cekıyım bak suan trde tek oldu ..
ya ben buraya cbr125 sayfasına bi sürü led resimleri koymuştum hepsi silinmiş nedeni ni bilen var mı biri bana açıklasa
bende yan yatma olayını sonunda yaptım yokuş aşağıya giderkene herhalde fren yaptım kaygan bir zeminde KIÇ TARAFI birden sola doğru ani bir şekilde kaydı sol ağayım motorun altında kaldı... sağ ön sinyal kırıldı plastik kısım kırıldı bantla yapıştırdım...yaptırmayı düşünmüorum... bantlı kalsın anasını satayım bide onamı para vericemm.. off
3. güzelmiş... 2. kalitesiz görünüyor. 1.ci de de fotograftan öyle görünüyor yoksa kötü.
http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=941172#post941172 şuraya da bakabilirsin.
Moto43
Geçmiş olsun. Havalar çok soğuk ve buzlanma var. Muhtemelen kaza nedenin buydu.
Fakat her zaman derim , boş zamanlarda bu tür durumları tatbik etmek şart.
Boş bir alana gidin , arka freni tamamen kitleyin. Tepkileri öğrenin. Ön freni anlık kitleyin , neler yapmak gerektiğini öğrenin. Yokuş bulun yokuş aşağı, yukarı fren yapmayı , motoru kaldırmayı öğrenin. Viraj bulun bol bol viraja girin.
Motosiklet gerçekten çok tecrübe gerektiren bir alet.
Antreman yaparken düşseniz de , bilinçli düşmek ayrı , bilinçsiz düşmek çok ayrı.
Moto43
Geçmiş olsun. Havalar çok soğuk ve buzlanma var. Muhtemelen kaza nedenin buydu.
Fakat her zaman derim , boş zamanlarda bu tür durumları tatbik etmek şart.
Boş bir alana gidin , arka freni tamamen kitleyin. Tepkileri öğrenin. Ön freni anlık kitleyin , neler yapmak gerektiğini öğrenin. Yokuş bulun yokuş aşağı, yukarı fren yapmayı , motoru kaldırmayı öğrenin. Viraj bulun bol bol viraja girin.
Motosiklet gerçekten çok tecrübe gerektiren bir alet.
Antreman yaparken düşseniz de , bilinçli düşmek ayrı , bilinçsiz düşmek çok ayrı.
bende yan yatma olayını sonunda yaptım yokuş aşağıya giderkene herhalde fren yaptım kaygan bir zeminde KIÇ TARAFI birden sola doğru ani bir şekilde kaydı sol ağayım motorun altında kaldı... sağ ön sinyal kırıldı plastik kısım kırıldı bantla yapıştırdım...yaptırmayı düşünmüorum... bantlı kalsın anasını satayım bide onamı para vericemm.. off
Beyler Bu motoru almayı düşünüyorum artık, ancak motorun üstündeki bi sürü gereksiz yapışkan acaba motorla oynamışmıdır sorusunu getirdi aklıma?
Birde Sol alt grenajda bi ezilme var.. Yapışkanları ezik ve çizikler için yaptırmış olabilrmi??
http://www.sahibinden.com/acil_satilik_honda_cbr_125_rWQQaXQQ11939698WQQpXQQdisplayitem