Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ön lastik 70 lik olduğu için kaymış olabilir bende genelde ön ve arka karışık kullanıyorum zaten arka frenle yavaşlamak dahi zor oluyo ama her zaman kask takmanızı öneririm ve fren konusuna gelince ben 2 parmakla basıyorum daha önce bu konu konuşulnuştu o zaman en iyisi 2 parmak olduğu kanaatine varmıştım

arkadaslar ön camında tıtreşimden şikayetcı olan arkadaslar varsa ufak uygulama ıle gıderebılecegınız bı formulum var ısteyene yazabılırım bende vardı sımdı kalmadı

ya motosikletimizin parçaları çok pahalıysa :farao:

Can maldan önemlidir. :cat:

osmaniyeli

Ön lastiğin bırakmasının birçok nedeni olabilir. Ama bu nedenler içinde önün 70lik olmasını veya duro olmasını görmüyorum. 4 km önce bulaştığın çimento da çoktan geçmiştir.
Ya fren yaptığın yerin asfaltında kaydıracak birşey vardı , ya da gereğinden fazla fren uygulayıp kaydırdın. Eldiven ile hissiz oluyor demişsin. Nedeni bu olabilir.
Ayrıca , bazı eğitim yerlerinde 4 parmak derler, bazılarında 2. Ben cbr125'de 2 parmak (işaret ve orta) diyorum hep. Dolayısıyla senin motorda da.
Eğer kaymaya başladığında freni bırakabilseydin %70 toparlardın.

Son olarak , korumasız yola çıkmayın!

Son düzenleme:
@ Gorkem teşekkürler tavsiyeler için şu amerikan askerlerinin kullandığı kevlar miğferlerden alsam kask yerine yazın polis ceza yazar mı veya kullanan var mı mt ciler arasında:p
kask sürüşü bozuyor gibi şehir içinde yada yarım kasklardan alacam herhalde bu gidişle kafayı sıyırmamak için:salut:

Mt'ciler arasında kullanan var mı bilmem de , Cbr'cılar arasında yok. Tavsiye de etmiyorum. O tas'ları takacağına hiç takma daha iyi.
Bilmiyorum hiç büyük kaza geçirdiniz mi? Umarım geçirmezsiniz de.
Ama biraz düşünün , aşağıdaki adamdan ne farkınız var?

hpim0506halfkk5.jpg

Aşağıdaki adreste adamın hikayesi var ingilizce.
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=111566

Adam commuter'den düşmüş. Kask takmıyormuş. Adam , yüzündeki kalıcı izleri saymazsak iyileşmiş. Fakat artık kafasına ayakkabısından daha ağır olan hiçbirşeyi taşıyamayacakmış. Ve tabiki de ömür boyu motosiklete binmesi yasaklanmış...

Yine de siz bilirsiniz. Beyin sizin.

cbr 125 hız göstergesi ve black& dacker matkabın hızının limiti

cbr 125 hız göstergesi ile matkabın hızının ölçülmesi vayybe bu matkap 120 km. yapıyo :mrgreen:
şaka bir yana nasıl çalıştığını merak edenlere :queen: bu arada km sayacı bize giriyor haybeye yol yaptım 11km . ama matkab aynı zamanda ters yöndede dönüyor neyse km. geri aldım :mrgreen:
[GV]1118809008896821232&hl=en[/GV]

@ Gorkem teşekkürler tavsiyeler için şu amerikan askerlerinin kullandığı kevlar miğferlerden alsam kask yerine yazın polis ceza yazar mı veya kullanan var mı mt ciler arasında:p
kask sürüşü bozuyor gibi şehir içinde yada yarım kasklardan alacam herhalde bu gidişle kafayı sıyırmamak için:salut:

Evet bende görkeme katılıyorum , bun kasklar korumakta pek tatmin edebileceğini sanmıyorum bence yarım kasktan vazgeç derim

Son düzenleme:
hemen kask alıciim adamın kafasındaki ne öyle :pale: bide çin malı kask vardı depoya koymuştum düştü ortadan ikiye parçalandı durduğum yerde
bu arada üstteki yaralı adam bisikletten düşmüş motor daha feci düşünün

Son düzenleme:
Arkadaşlar meraba...birşey öğrenmek istiyorum..Cbf 250 cc 2005-2006 model almak istiyorum ben..artılarını eksilerini az çok bilen varsa yaza bilir mi ?
21 bg olması ve grenajsız olması gibi avantajları var benim için...taşlı topraklı yola da gidiyorum bazen onun için istemiyorum artık kız gibi cıbırımı... üzülerek satacağım neyse..CBF 250 hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim
HATTA görkem sen burdayken bildiklerini paylaşırsan sevinirim

cbr 125 e cbr 600rr gibi byk lastkler takılablr mi ince lastkler cbrın karizmasını azaltıyo :/

140 lık var mı ve takılırmı cbr125 e
@blacklove arka kampana ve hava soğutmalı cbf 250 seni etkilermi ?sıfır mı alacan sıfır alacaksan ninja 250 nasıl

Son düzenleme:
arkadaşlar motorunuza antifreez koydunuzmu.koydunuzsa normal arabadaa kullanılan antifirizdenmi kullanıyosunuz.

Arkadaşlar bi fikir sordum yardımcı olacak olan yok mu ? Cbf 250 nasıldır ? Artı eksi yönleri nelerdir ? arka fren kampana olması benim için önemli değil fakat hava soğutmalı olması benim için eksi olabilir gibime gelio..1 depo ile kaç km gidebilirim ve bir depo ne kadar benzin alıyo ? hava soğutmalı olduğu için şişme yapmasından korkuyorum...alırsam tabi

CBF 250 Cilere sorsana bunu bize soracağına..
Ben bildiklerimi yazayım :)
Parçası pahalı ; hemen hemen cbr kadar yakıyor ; hava soğutmalı olması korkutmasın seni 250 cc bu motor kolay kolay şişmez...

cbf 250 cok iyi motordur,gorkem benden cok kullandi daha iyi bilir..
ama motor sismez merak etme
benzin biter sen bitersin yine sismez:D

cakalaz arkadasım sen hyousung 250 alacaktın ne oldu bide bu motorun hızı nedr ve piyaysası nasıl ben 2 ay önce cbr a25 ime kavuştum motorumdan memnunum ama malum hız kesmiyo... teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar