bende yollar dolayısıyla çakıla toprağa falan girdim kontrollü gidebildiğim en yüksek viteste ve ani tepkiler vermeden gidilebilir bence.. mecbur kalındıkçaa
Beyler Bu bizim motorlara iLLa servisten mi ampül almak gerekiyor.. Bugün 12-35 W ampül taktım ; üzerindekinin aynısı ; Aküm bitti..
Ayrıca Motorum 19 000 km oldu ve yağını değiştik bugün ; Ve ve ; Motorumun Benzin göstergesine bişi oldu ; Göstermiyo :silent: Neden ???
Çekişten de düştü :silent:
arkadaslar bende artık cbr uyesıyım nekadar motom olmasada en yakın zamnda almayı dusunuyorum bende... sıze bısı sorucam aklımı cok kurcalayan bı konu derby gp 125 lerı bılıosunuz o motor dogustan turbolu ve 23 bg guc verıo acaba cbr laara turbo takabılırmıyız???bunlara ozel bı turbo uretılmısmı??? yoksa gp125 ın turbosunu kullanabılırmıyız ??? neden bole bısı soruyosun daha motoru almadan dersenız: hep goruyorum cogu alan kısıler 1 2 yıl sonra kendıne yetmedıgını ve buyutmek ıcın sattgını soluyo eger ben alırsam 4 5 sene kullanmak ıstıyorum ve yeterlı gelmedıgındede bole bı uygulama yapmayı dusunuyorum sızce olurmu??? cok uzattaım benı anlayısla karsılayın cbr ları fazla tanımıyorum![]()
![]()
![]()
Herkese selam,valla çook uzun zaman olmuştu buraya yazmadığım çok faydalı ve gerekli bilgiler yazılmış aslında ama okumak baya bi vakit alıyo fırsat buldukça okuyorum bende işte,ya bu arada eminim bi çok kere yazılmıştır ama varmı şöyle güzel bir egzos takıp memnun olan??:rendeer: