Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende yollar dolayısıyla çakıla toprağa falan girdim kontrollü gidebildiğim en yüksek viteste ve ani tepkiler vermeden gidilebilir bence.. mecbur kalındıkçaa

Beyler Bu bizim motorlara iLLa servisten mi ampül almak gerekiyor.. Bugün 12-35 W ampül taktım ; üzerindekinin aynısı ; Aküm bitti..
Ayrıca Motorum 19 000 km oldu ve yağını değiştik bugün ; Ve ve ; Motorumun Benzin göstergesine bişi oldu ; Göstermiyo :silent: Neden ???
Çekişten de düştü :silent:

Beyler Bu bizim motorlara iLLa servisten mi ampül almak gerekiyor.. Bugün 12-35 W ampül taktım ; üzerindekinin aynısı ; Aküm bitti..
Ayrıca Motorum 19 000 km oldu ve yağını değiştik bugün ; Ve ve ; Motorumun Benzin göstergesine bişi oldu ; Göstermiyo :silent: Neden ???
Çekişten de düştü :silent:

Geçmiş olsun çako nazar değdi galiba bi kurban kes istersen şaka değil ben kesicem param olunca :cat:

Cibir mi girmezmis araziye :mrgreen:
Birkac fotografim vardi gosterecek fakat ne yazikki elimde yok su an :cherry:

arkadaslar bende artık cbr uyesıyım nekadar motom olmasada en yakın zamnda almayı dusunuyorum bende... sıze bısı sorucam aklımı cok kurcalayan bı konu derby gp 125 lerı bılıosunuz o motor dogustan turbolu ve 23 bg guc verıo acaba cbr laara turbo takabılırmıyız???bunlara ozel bı turbo uretılmısmı??? yoksa gp125 ın turbosunu kullanabılırmıyız ??? neden bole bısı soruyosun daha motoru almadan dersenız: hep goruyorum cogu alan kısıler 1 2 yıl sonra kendıne yetmedıgını ve buyutmek ıcın sattgını soluyo eger ben alırsam 4 5 sene kullanmak ıstıyorum ve yeterlı gelmedıgındede bole bı uygulama yapmayı dusunuyorum sızce olurmu??? cok uzattaım benı anlayısla karsılayın cbr ları fazla tanımıyorum :) :) :)

arkadaslar bende artık cbr uyesıyım nekadar motom olmasada en yakın zamnda almayı dusunuyorum bende... sıze bısı sorucam aklımı cok kurcalayan bı konu derby gp 125 lerı bılıosunuz o motor dogustan turbolu ve 23 bg guc verıo acaba cbr laara turbo takabılırmıyız???bunlara ozel bı turbo uretılmısmı??? yoksa gp125 ın turbosunu kullanabılırmıyız ??? neden bole bısı soruyosun daha motoru almadan dersenız: hep goruyorum cogu alan kısıler 1 2 yıl sonra kendıne yetmedıgını ve buyutmek ıcın sattgını soluyo eger ben alırsam 4 5 sene kullanmak ıstıyorum ve yeterlı gelmedıgındede bole bı uygulama yapmayı dusunuyorum sızce olurmu??? cok uzattaım benı anlayısla karsılayın cbr ları fazla tanımıyorum :) :) :)

turbo değil exup diyelim ona.ayrıca o makina 2 zamanlı cbr ye olmas:wiinkk:

dogru soluyon unutmusutum 2 zamnlı.. ama sonucta o araca oluyosa cbr ada olmaz mı??? cbr bole bsıı taktırmaya calısssak kaca patlar suankı pıyasayla...

aslında mantıken exup klape yardımıyla motorun aldığı-verdiği havayı dengeleliyor ve
düşük vevirlerde klape kapalı oluyor tork sağlıyor makinaya
yüüksek devirlerde ise beygir gücü sağlıyarak jetlemeyi arttırıyor
genellikle bir çeki motoru bir klape ve bir kips ile çalışıyor
klape kapalı duruyor ve belli bi devire geldiğinde ateşleme beyni kips e yani exup beynine sinyal gönderiyor bu beyinde aldığı sinyalle çeki motoruna sinyal gönderiyo genellikle mıknatıs olan bu çeki motoru bir tel yardımıyla klapenin kulağını çekiyor ve klape açılıyor

http://www.drbike.hu/res/img/0630/r1_exup_resize.jpg
http://www.mcnews.com.au/NewBikeCatalogue/2001/Suzuki/GSXRimages/GSXR1000_exup_600p.jpg

bunlarda exup örnekleri... bıraz arastrma yaptım arkadaslar bana bu turbo yada exup konuusunda bılgı verırısenız sevınırım

Son düzenleme:
arkadaşlar yaa çok takıldığım bi konu war...
bende hafif simetri takıntısı var bu yuzden soruyorum.kısa farlar ve uzun farlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? araba gibi mi yanıyo yoksa farklı mı?yani tek farın yanması beni deli eder de:salut:

2006 model 4000 km civarlarında ilk alındığında şanzımandan problem çıkarıp garantiden değişen bir motor alınır mı arkadaşlar?(fiyatı 3300 civarı)Ben böyle giderse hiç motor alamayacağım gibi.Bari 1-2 ay binmelik cbr 125 alayım diyorum.Yorumlarınız nelerdir?

mhyen hic bulasma bence..
daha iyi cbrlar bulabilirsin uygun fiyata..
dylandan sora cbr yavas gelebilir azicik:)
ama vitesli icin iyi bi secim
cok boylu poslu degilsen(yanlis anlama sakin) super motor..

Aslına bakarsanız bir hyo comet 250 ile R buldum.Fakat derbi isterken bu motorlardan hangisini alsam diye acayip kararsız kalıyorum.Bütçeme göre sağlam gt250r bulamadım.Olsa onu alacağım ama yok malesef:cyclopsan
Kimi kazalı motoru satmaya çalışıyor, kimi km saati çalışmayanı:pr:
Bari şu sezon kapanana kadar alıp da zarar etmeden binilecek bir motor istiyorum arkadaşlar.Dylandan sonra cbr kesinlikle gitmez bununda farkındayım.Hem biraz vitesli tecrübesi edinmiş olurum(sadece eğitim aldım viteslide tecrübe 0).
Çevrenizde eşten dosttan duyarsanız model,renk hiç önemli değil; km 10.000 altı olsun, sağlam olsun, fiyatı 3000-3250'i geçmesin bir cbr125 alma niyetim var:cat:

praetorian 176 boy 55 kiloyum.Ahh derbi'yi alsam güzel olacaktı ama kısmet işte:salut:

slm arkadaşlar arka lastigi 130 olanlar hava basıncını kaç olarak kullanıyolar acaba bi yardım edin bana :d

daha yeni kayıt oldm bnde... motor hastasıım ama ailem motora karşı tehlikeli die yaşım 17 sizce de erken mi ailem böle dioda=)=(

Herkese selam,valla çook uzun zaman olmuştu buraya yazmadığım çok faydalı ve gerekli bilgiler yazılmış aslında ama okumak baya bi vakit alıyo fırsat buldukça okuyorum bende işte:),ya bu arada eminim bi çok kere yazılmıştır ama varmı şöyle güzel bir egzos takıp memnun olan??:rendeer:

Son düzenleme:
bende artık cıbırı satmayı planlıyorum ee malum askerlik geldi artık isteyen olursa repsol renkli 2007 model 19.000 bin km de 3.500 ytl taş gibi birkere arıza yapmadı suyunu yağını değiştir daha baya giden sağlam bi makine isteyenler iletişim için 05355804642

Herkese selam,valla çook uzun zaman olmuştu buraya yazmadığım çok faydalı ve gerekli bilgiler yazılmış aslında ama okumak baya bi vakit alıyo fırsat buldukça okuyorum bende işte:),ya bu arada eminim bi çok kere yazılmıştır ama varmı şöyle güzel bir egzos takıp memnun olan??:rendeer:

YAMAHA 5VL SİYAH EGZOS​

MG-42 namlusuna benzeyen siyah ve müthiş bir egzos.

Motora zararı yok ve 8000-9000 devire kadar cırlamıyor o devirlere kadar çok tok bi sesi var.

Ben ise rölanti sesine hastayım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar