Grenaj tamirinin serviste yapıldığını sanmıyorum... Ancak sadece çatlak varsa onarılır... Biz de onarabiliriz... Haftaya gidelim...
Önemli değil :rendeer: Motora hasret kaldım 1 yıl sadece sokaktan geçen motorların seslerinden ne olduklarını tahmin etmeye çalıştım :cherry: Şimdi istediğinizi sorabilirsiniz , bildiğim kadar her sorunuzu cevaplamak isterim :cat:
peki bu karfura gittiğimiz gün gördüğümüz ve motora 10 beygir katan egsozlu cbri hatırlıyomusunuz..
ertech 600rr'ı bi tur versene)
mus2aktas saka yapıoruz tabii ki..
tahminimce bir şahin egsozu takmıştı adam..
2 kişi yardırarak gittiğini sanıyodu..
ben bile(ki ağırımdır) artçıyla uzamıştım önünden![]()
Yav bu köfte meselesi kafama yattı.bi de zaman verip kimlerin geleceğini sölerseniz.:bounce:
MT supersport fan buluşma noktası konusuydu galiba orda konusuyoruz bakalım bişeyy ayarliicazz köftelerden önce yada sonra hemde gezicezz...beni gezdiriceksiniz:cherry:
arkadaşlar çarşamba günü bende aranıza katıldım sonunda kavuştum cıbırıma güzel bi yıkıyım temizliyeyim koycam fotorafını :d
Gezdiririz tabi küçük kardeş.ayıp ediyosun.Fakat geçen gün senin açtığın başlıkta önce cbr 600rr'la sonrada R1 le turladığın yazılıydı.Benim CıBıR ufak gelipte zevk almadım felan deme bozuşuruz sora heee...:queen: