Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar oncelılkle gorkem nickli arkadasım sana tesekkur ederım su fan meselesı kafamı kurcalıyordu aslında hıc hararet yapmadı masallahta.. yınede merak edıordum ama sorun yok demekkı bırde benım ön amortusorlerden cukurdan hızlı gecınde bıraz tık tık carpma sesı gelıor sızce ne yapmalıyım servıs 200 km uzakta motorum cok guzel yaptım ama fotoları nasıl koyarım onuda yazın bana benımde motorumu gorun

arkadaslar oncelılkle gorkem nickli arkadasım sana tesekkur ederım su fan meselesı kafamı kurcalıyordu aslında hıc hararet yapmadı masallahta.. yınede merak edıordum ama sorun yok demekkı bırde benım ön amortusorlerden cukurdan hızlı gecınde bıraz tık tık carpma sesı gelıor sızce ne yapmalıyım servıs 200 km uzakta motorum cok guzel yaptım ama fotoları nasıl koyarım onuda yazın bana benımde motorumu gorun

http://www.motosiklet.net/forum/for...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

burdan bakabilirsin...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[NOT]Töbe..yarabbim..töbe.. :p[/NOT]

seni davet eden olmadı :p şaka şaka herkese kapımız açık tuzlada da köfteciden bol bişey yok...içiniz rahat olsun..:cherry:

coq ısmarlicaktı ama butun köfteleri..dedim hepsini sen mi ısmarlicaksın evet dedi bi köfteyle beni batıramassınız.. hiii gitti paracıklarr :pale:

Yav bu köfte meselesi kafama yattı.:p bi de zaman verip kimlerin geleceğini sölerseniz.:bounce:

mus2aktas
Sen ben o , biz siz onlar :) Daha tam kararlaştırılmadı... Kimler gelecekse gelsin işte :mrgreen:

praetorian
Pas sökücü (gidonunda pas gördüm! kaçmaz!)
Pasta cila - krom cila
Bir şişe zincir temizleyici
Zincir yağı
2 tane cila için bez
1 kova 2 sünger :D
Temizleme deterjanı bende var :cherry:

keser
Ben teşekkür ederim...
O bahsettiğin sorun bende de vardı... Fakat sorunu çözemeden ukraynaya gittim.

Son düzenleme:
pas sökücü yok:)
pasta cila var
şişe zincir temızleyıcı + yağ var..
bez alırız
kova sünger kolay:D

wd 40 ile idare ederiz... pas sökücüyü naptın hepsini pırpıra mı sıktın :p

Olur sen de gel dark... Hatta diğer cıbırcıları da bekleriz...
Bizim Levent olabilir yıkama mekanı...

ben yeni parlattım cila bile yaptım ama zinciri yağladım yine arka jant yağ oldu hiç sevmiyorum şimdi gözüme takılıyo sürekli..

Zincir yağını yola çıkmadan önce değil yoldan geldikten sonra yapın... Bu şekilde yağ jant ve diğer parçalara sıçramaz :cat:

Zincir yağını yola çıkmadan önce değil yoldan geldikten sonra yapın... Bu şekilde yağ jant ve diğer parçalara sıçramaz :cat:

görkem birde yağlalamayı gece yapsak ta sabaha kadar kalsa motor daha ii olmaz mı ??

ayrıca ben bakırköydeyim karşı taraftaki levent mi bu :p

Yoo kaç tane levent var :mrgreen:
1. Leventteyim... Avrupa yakası :cherry:
Bahsettiğim servis de Ümraniye'de... Asya :p

Birlikte gideriz...

2008%5C06%5C16%5Cbikepics-1323002-full.jpg

öyle olur o zaman.. eee ne zaman gidiyoruz.. aslında benim motorun işi biraz uzun grenajlarda hafif bi problemim var.acaba orda grenaj tamiri yaparlar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar