Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gökhan beyin işleri bazen yoğun oluyor... Rahatsızlık vermemek için almak gerekli...

Hallederiz merak etme sen... Yeter ki özgür müsait olsun , malum çok çalışıyor...

bende var kullanım klavuzu
istedgn bilgi neyse tarayıcıdan atratım bi seklde atym tamamınıda cekerm ama cok yer kaplar sanrm aktarması zor olablir size

görkemin lastiğini anca okula giderken silgi olarak kullanırım ben:))
tuzlaya gelirim inşallah bi ara bi motorumu yaptırıp nefes alıcak kadar zaman bulabilirsem:(
köfte yemeği özledim..:)

by_moto
Coq beyefendi bu sene gelemeyecek sanırım... ne yazıkki sözü gelecek seneye....

praetorian
Niye öyle diyorsun olum... Silgi milgi kalkışlarda patiye gelince çok şekil oluyodu :p k1200 mübarek.
D&B'de varm ı bilmiyorum lastik , yok diye düşünüyorum.
Lastiğe bakarız bi şekilde , önce bakıma girsin de... Ne zaman götürelim?

Yarın konser var :cherry:
Sen yarın lastiği al sonra bakıma götürelim o halde....
*bu akşam napıyosun :cherry:

oh oh ne güzel tuzla muzla köfte möfte.canım cekti valla.bende gelirim tuzlaya filizler köfte var meşhur.arada bir giderdik eskiden.şimdi çalışmaktan eve zor atıyoz kendimizi.

oh oh ne güzel tuzla muzla köfte möfte.canım cekti valla.bende gelirim tuzlaya filizler köfte var meşhur.arada bir giderdik eskiden.şimdi çalışmaktan eve zor atıyoz kendimizi.

seni davet eden olmadı :p şaka şaka herkese kapımız açık tuzlada da köfteciden bol bişey yok...içiniz rahat olsun..:cherry:

coq ısmarlicaktı ama butun köfteleri..dedim hepsini sen mi ısmarlicaksın evet dedi bi köfteyle beni batıramassınız.. hiii gitti paracıklarr :pale:

10 gündür kapıda yatıyor canavarım yahu..
bi vakit bulalım da yıkayalım şunu senle..bende malzeme de var:)

pardon spawnem ben ona cevap yazdım sanıyodum..
benim ufaklıgın topuzları tornavidayla sökülüyordu hatta bir tanesinde sorun vardı görkiyle beraber düzeltmiştik..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar