Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok da önemli değil... 2t koymayın da... veya magnatec gibi...
10-40 veya 15-50 olabilir... Ama ben 15-50 tavsiye ediyorum :cherry:

Deneyelim mi biz de :p Şaka bi yana daha kalın bir bitkisel yağ olsa neden kullanılmasın...Az devirli olsa eğer gemi makinaları gibi o zaman çiçek yağ bile olabilir sorun olmaz.Önemli olan aşınma ve sıcaklık...

Napıyorsunuz la cıbırcılar.... :p

Deneyelim mi biz de :p Şaka bi yana daha kalın bir bitkisel yağ olsa neden kullanılmasın...Az devirli olsa eğer gemi makinaları gibi o zaman çiçek yağ bile olabilir sorun olmaz.Önemli olan aşınma ve sıcaklık...

Zeytinli Rock Fest yaklaşıyor... :)

Son düzenleme:
napalım ertekin abi takılıoz sen nassın nasıl gıdıo handpree, motorumun parcalanmasını beklıom sonra yağ alcam :D daha ne alsam yağ olarak karar veremedım heralde ben alana kadar motor dıye bısı kalmıcak artık grenajlarıyla oynarım

ya ilhan sende ne tuhaf adamsınya:)koy işte 10-40 fln bişiler 3 e 5 e ne bakıyonya üff

Arkadaşlar hazır yağ konusu açılmışken benim cıbır 3000 km oldu yağını 1000 km bakımında değiştirmiştim sizce ne yapayım şimdi değiştirip 4000 de yine mi değiştireyim ya da sadece 4000'de mi değiştireyim(1000 km bakımındayken 4000 kmde gelin demişlerdi)

4.000'de değiştirsen hiçbir zarar gelmez...
Şahsen ben 2.000'de bir değiştiriyordum... Niye dersen... bilmem :p
Yağı akıttığımda ilk koyduğum gibi çıkıyordu , olsun... cıbırıma kızım gibi bakardım zamanında... aah ah :p

benim motoru aldığım çocuk 1000 kmde bir değiştiriyordu..
10 ytl bişey sende değiştir deyip duruyo hala..:mrgreen:

2000 de bi muhabbet aayagına servıse gıder degıstırırdım..
görki ne yıkardık motorları ayak üstü..
aah ah..

johnson bebek yağı koyun motorunuza :queen: hem güzel kokuyor hemde motorunuza bebek gibi bakmış oluyorsunuz:cat: :bounce:

Napıyorsunuz la cıbırcılar.... :p

Zeytinli Rock Fest yaklaşıyor... :)

http://www.motosiklet.net/forum/mot...eytinli-rock-fest-08-14-15-16-17-agustos.html

Efet ben de yemedim içmedim üşenmedim başlık hazırladım elimden geldiğince...Valla hala cıbır'a talim ediyoruz ama bikaç planım var...Güzel bişiler çıkacak ortaya die ümit ediyorum...Herşeyi tamamlayınca foto koyarım ortaya...Biraz masraf yapıcam motora netice de sezon sonuna kadar motor almam mümkün deil.Masraf yaptıktan sora da satmaya kıyamıcam gibime geliyor ama bakalım artıkın...

geçenlerde köpüklü yıkamaya götürdüm yıkattırdım motoru.
basınçlı su sakat ama cidden jantlar tertemiz oldu. suyuda baya uzaktan vurdurdum stickerlar sökülmesin diye.

eğer işler planladığım gibi giderse gelmeyi düşündüğüm bi yer orası..
akın planlar ne?
jant boyatma
egsoz?

Ön kavallar ve jant boyatma...Yeni bir takım lastik..Egsoz para dayandırabilirsem eğer...Ön cam bombeli olanlarından buldum bi yerde...yeni tank pad ile elcik ayrıca şu anda üstünde olan mat siyah şeritleri tankpad'ten sora iyileştireceğim...Ön janttakini asabi iken yaptım çok kötü oldu diğer yerleri çok iyi de...Herşey bittikten sora foto koyup beğeninize sunacağım.Ama ne kadar sürer bilmiyorum.Ama sanırım en azından zeytinlirockfest'e yetişir :) Daha hava filtresi ve arka balatayı deiştireceğim...100ytl ikisi tutacak öğrenci halimle zor oluyor bazı şeyler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar