Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

20080106bikepics1139485br0.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elvcan güle güle kullan gerçekten çok güzel :thumleft:

dookie,elvcan güle güle kullanın.

Şimdi hatırlamıyorum nerede yapılan yarışlardan... Japonya olabilir.

teşekkür ederim arkadaşlar cbr 125r gerçekten beklentilerimi rahatlıkla karşılayan bi motor çıktı heleki çeşme otobanında dengi motorları tokatlarken daha bi keyif alıyorsun.. şeritleri beyaz beğenmedim söktüm en kısa zamanda kırmızısını çekicem yüklerim yeni halini..

camı siyaha çevirip artçı için arkada bulunan tutunma yerlerini söktüm mü tam istediğim şekle gelicek..

elvcan güle güle kullan, seneye bi tadilatla siyaha mı boyatsam napsam :cat: :bounce:

Ayrıca leovince egsoz sisteminin fiyatını öğrenen varsa eğer yazabilir mi?

Bugün öğrendim mototaldan.350€ dediler ve ellerinde varmış.Ben bi iki güne kalmaz alıp takıcam.Kendi sitesindeki fiyatı da 479$ baya fiyat farkı var yane.Fakat bildiğin üzere burası TÜRKİYE.:pr:

elvcan allah kaza bela vermesin.hayırlı olsun.Kilometre saatinin tamamını görmen dileğiyle.

tel vereyim sana ordan sor.
0216-3476171 Mototal.
Yalnız fiyat 350 euro dediler bana.Sana farklı fiyat çekerlerse bilgilendir bizi ki tutturabildiğimize muhabbeti olmasın

Ben aramam.Alacağım zaman giderim mototal'a hem HondaCup'tan dolayı olan indirimimi yaptırırım hem de tanıdıklarım sayesinde olan indirimim ile birlikte en uygun fiyata nakit alırım...Almaya niyetim olsun ilk baştan..Aramama gerek yok...

mus2aktas
Arrow da bak... Arrow benim cıbır üzerinde daha çok hoşlaştığım bir egzoz...
Fakat arkadaşların da dediği gibi zaten aman aman bir performans elde edilmeyeceği hiçin (hele 2-3 beygir hiç edilemez) , daha çok ses olsun diyorsanız Boss egzoslar da çok uygun...

350 çok gibi geldi arkadaşlar.. ben burda ustaya 100 liraya yaptırıcam bir oynama.. amatör işide değil izmirde çok bilinen bi ustaymış.. risk aldkça güzel hayat..

tekrar teşekürler iyi dilekleriniz için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar