Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Grenaj tamirinin serviste yapıldığını sanmıyorum... Ancak sadece çatlak varsa onarılır... Biz de onarabiliriz... Haftaya gidelim...

Grenaj tamirinin serviste yapıldığını sanmıyorum... Ancak sadece çatlak varsa onarılır... Biz de onarabiliriz... Haftaya gidelim...

artık servise geldiğimde gösteririm sana olmadı bir yerde yaptırırız..:cat:
sağol her sorduğuma cevap yazıyosun teşekkürler.:rendeer:

Önemli değil :rendeer: Motora hasret kaldım 1 yıl sadece sokaktan geçen motorların seslerinden ne olduklarını tahmin etmeye çalıştım :cherry: Şimdi istediğinizi sorabilirsiniz , bildiğim kadar her sorunuzu cevaplamak isterim :cat:

Önemli değil :rendeer: Motora hasret kaldım 1 yıl sadece sokaktan geçen motorların seslerinden ne olduklarını tahmin etmeye çalıştım :cherry: Şimdi istediğinizi sorabilirsiniz , bildiğim kadar her sorunuzu cevaplamak isterim :cat:

silivriye geldiğinde kullanırsın benim motoru.:) yada ben istanbula geldiğimde sen kullanırsın zaten bilmiyorum yolları.:silent:

Teşekkür ederim :rendeer:
Biraz nostalji yapalım :)

dsc02421vk5.jpg

Soldan sağa;
Ertekin - Cbr'ını sattı Z750 aldı. Sarhoş bir sürücü yüzünden motoru pert etti , mucizevi bir şekilde kurtuldu. Şimdi 600RR Hannspree'si var... İyi bir dost , iyi motorcudur :cherry:
Özgür - Cıbırını sattı Falcon aldı... Şimdi mutlu mutlu geziyor. Lastiğini patlatması sonucu 10 gündür binemiyor... Motoru olup da lastiğini yaptırmadığı için uçacam kendilerine... (şaka şaka zamanı yok)
Ben - Ukraynaya öğrenim için gittiğimden cıbırımı sattım. Motorsuz motorcuyum.

2. sayfaya birkaç yeni fotograf ekledim...
http://www.bikepics.com/members/seigneur/06cbr125/default.asp?i=1322889&s=0

Son düzenleme:
görkem üstteki resimde falconmu yanındaki??
ayrıca cbrıma bak be...
hey yawrum ne motordu be..

Görkem çok güzel bir foto bulmuşsun... :)

Sende iyi bir dost ve benden çok daha iyi bir motorcusun.... :rendeer:

CBR'ı özlüyorum bazen keşke satmasaydım diyorum ... :)

peki bu karfura gittiğimiz gün gördüğümüz ve motora 10 beygir katan egsozlu cbri hatırlıyomusunuz..
:)
ertech 600rr'ı bi tur versene:))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üç silahşörler hihihiii :mrgreen: çok güzelmiş bu foto gerçekten :rendeer:

baba eminmisiniz 10 beygir kattığına. o %10 felan olmasın.benim bildiğim takılan egzosların varolan beygir güçlerine % olarak bi etkide bulundukları.10 beygir demek cıbır için 13 beygirden 23 beygire çıkması demek yahu.....bi yanılma olmasın.aydınlatırsanız sevinecem hatta takla atıcam valla...

mus2aktas saka yapıoruz tabii ki..
tahminimce bir şahin egsozu takmıştı adam..
2 kişi yardırarak gittiğini sanıyodu..
ben bile(ki ağırımdır) artçıyla uzamıştım önünden:)

praetorian'ım falconum... Evet yanımdaki falcon... Şile gezisinde...
Bu fotograftan sonra kayboldum :mrgreen: Gürkan ile abuk subuk yapılmamış yollara girmiştik gruptan ayrılıp... Ama gruptan erken varmıştık :queen:

ErTech
Bir de bana sor... Aah cıbır ah... Daha yapacaklarım vardı üzerinde :mrgreen:

Şok şok şok! ... 10bg'lik egzosu buldum...
dsc01089ns8.jpg

Son düzenleme:
MT supersport fan buluşma noktası konusuydu galiba orda konusuyoruz bakalım bişeyy ayarliicazz köftelerden önce yada sonra hemde gezicezz...beni gezdiriceksiniz :p:cherry:

Gezdiririz tabi küçük kardeş.ayıp ediyosun.Fakat geçen gün senin açtığın başlıkta önce cbr 600rr'la sonrada R1 le turladığın yazılıydı.Benim CıBıR ufak gelipte zevk almadım felan deme bozuşuruz sora heee...:queen:

arkadaşlar çarşamba günü bende aranıza katıldım sonunda kavuştum cıbırıma güzel bi yıkıyım temizliyeyim koycam fotorafını :d

arkadaşlar çarşamba günü bende aranıza katıldım sonunda kavuştum cıbırıma güzel bi yıkıyım temizliyeyim koycam fotorafını :d

hayırlı olsun dostum.benim ailemde ikna olmak üzere.bir iki gün daha sabredebilirsem ikna olucaklar eminim.satmıcam yaneeeeee.........:queen:

Gezdiririz tabi küçük kardeş.ayıp ediyosun.Fakat geçen gün senin açtığın başlıkta önce cbr 600rr'la sonrada R1 le turladığın yazılıydı.Benim CıBıR ufak gelipte zevk almadım felan deme bozuşuruz sora heee...:queen:

r1 le değil r6 'yla bitirdik.. :cherry:

bakalım inşallah küçük gelmez :p gelmez gelmez :) bakalım bi ayarlayalımda hayırlısı..

lebowski

motorunu yıkayınca bekliyoruz fotoları.. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar