beyler şu alarmlı disk kilitlerinden kullanan varmı :silent:
beyler şu alarmlı disk kilitlerinden kullanan varmı :silent:
abiler motorsikletli bi film wardı harleyciler fln wardı ismi neydi o filmin
Virajlarda da iyi ya ben yatıyom ama tekerlekler tam ısınmayınca hafiften kayıyo.Abileri gibi yatılmıyo ama yinede bana yetiyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------
Maşallah çankırılılar cıkmaya başladıyokmu artıran :mrgreen::mrgreen:
Bana gore motorun tek anlami viraj.
Son hiz falan tirt cafe gazcilari yapar onu 299 u duz yolda gorup sonra ne gazladik be abi derler kendilerini arabalarla kiyaslarlar.
120 kglik motorla 130la viraja girmek bana daha eglenceli geliyor.
Ama iste ne olurdu su arka salincak az daha genis yapilip lastigi kalin koysalardi.Fazla beygirde istemiyorum 2 beygir versinler yeter ekstradan.Goruntusude yine boyle kalsin o da umrumda degil benim derdim virajda cok sakat olmasi bu motorun.
Valla lastik fotosu vardi bende bi tane viraja nasil yattigimi gostermek icin ama Turkiye deki bilgisayarda kaldi o zaman belki anlasilirdi dediklerim.
emre18 : motorumun yattığı zamanları hatırlıyorumda anlıyorum seni bende 40 gün kadar binememiştim motora bir ara motor serviste yatmıştı.
ama bu arada sana öyle gelmemiş iyi yatırmışsın motoru her babayiğit bu motorla o kadar yatıramaz arka lastiğin markası falan nedir sanırım ona güvenip o kadar yatırdın orjnal lastiklerle bu kadar yatırmayı gözüm kesmiyorda benim![]()
arkadaşlar size 1 sorum olucak cok fazla ınceleyemedım daha önce yazıldıysa kusura bakmayın
1-cbr 125 sehır ıcınde km kac kurus yakar(lütfen yaklasık yada tahmin degil gerçek ölçen arkadaşlar yardım
beyler film olarak Tork (böylemi yazılıyo bilmiyorum) bide Efsane Adam filmini izlemenizi öneririm:cat:
Teşekkür ederim dostum sağol :rendeer:
Lastiğin markası pirelli mt75, birazda ona güvenerek bu kdar yatmıştım.Ama her yolda böyle yatıramıyorum.Mesela yol çok parlak duruyosa (yağ dökülmüş gibi) yatamıyom bi kaç kez denedim ön tekerleği kaydırmıştım, zor toparladım.Buda biraz güven meselesi.Yatabileceğime inandığım yerlerde yatıyom.Her yolda fotodaki gibi yatmayı denesem çok düşerdim.:cat: