arkadaşlar bugün itibariyle motosikletimi teslim almış bulunmaktayım artık benimde bi cbr 125 rım var fotoğraflarını eklicem yarına inş
hayırlı olsun Mert az kalsın kymco alıyordun
her işte hayır varmış .
arkadaşlar bugün itibariyle motosikletimi teslim almış bulunmaktayım artık benimde bi cbr 125 rım var fotoğraflarını eklicem yarına inş
Hayırlı olsun arkadşaım naısl aldın sıfırmı aldın ?
hayırlı olsun Mert az kalsın kymco alıyorduncbr dan baya geri kalırdı o moto
her işte hayır varmış .
teşekür ederim hocam tek temennim o zatenhayırlı olsun kazasız belasız kullan
faturaya baktınmı ne yazıyor.
Hayırlı olsun arkdaşlar motorlarınız.
Mertka 5200 e plaka masrafları falan dahil mi yoksa sen plaka hariç mi aldın?
teşekür ederim hocam ben aldım 150 falanda onlar tuttu :silent:
Honda CBR 600 F almanı tavsiye ederim...
Bu arada CBR 125 alacak arkadaşlar ; ikinci eller baya bir düşükten satılıyor.. Almanın tam zamanı.. 2007 model ; kırmızı-siyah; 8000 kmde bir motor için görüştüm ; 3500 den 2750 ye kadar düştü.. bilginize ...
Honda CBR 600 F almanı tavsiye ederim...
Bu arada CBR 125 alacak arkadaşlar ; ikinci eller baya bir düşükten satılıyor.. Almanın tam zamanı.. 2007 model ; kırmızı-siyah; 8000 kmde bir motor için görüştüm ; 3500 den 2750 ye kadar düştü.. bilginize ...
İnşallah akvaryumuma bir alıcı bulursam bende sizin gibi cbr125 lilere kervanına katılmak isterim.Kısmetse başlangıc motorum olucak.
http://www.motosiklet.net/forum/alm...yumla-takas-cbf-150-araniyor.html#post1573001
cakalaz 600 f görünüş olarak bana cazip gelmiyo onun yerine fazer bakılabilir.. bu arada senn hyosung işi ne oldu bi ara ankaraya gidecektin..
evet arkadaşlar temiz 3500 3800 arası varsa bildiğiniz güzel 10.000 km yi geçmemiş cbr 125 arıyorum izninizle artık todayi atma zamanı geldi
nerde ya onlar merak ettim izmirde ben arıyorum su an 2006*2007 model 10bin altı 3600-4000 arası hep fiyatlar temiz bir alet bulur bulmaz alacagım. . .