Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

wallahi aklımda yok dostum salı günü motorun çıkmasını bekliyorum eğer çıkarsa ben sana burdan değişen parçakları ve fiyatlarını tek tek yazar veririm ok

wallahi aklımda yok dostum salı günü motorun çıkmasını bekliyorum eğer çıkarsa ben sana burdan değişen parçakları ve fiyatlarını tek tek yazar veririm ok

Teşekkür ederim kardeşim sağolasın

Melo Hız Noldu Hız :p

Ben Haramidere Rampasında yokuş aşağı 160 görebildim :)

Düz yol: 150 Max
Düz yol+Artçı(60-63 Kg Erkek): 120 Max

Yokuş aşağı: 160 Max
Yokuş aşağı+Artçı(45-50 Kg Bayan:p ): 145 Max

Son düzenleme:
benim farın sağ ampulü patladı onu nasıl değiştiricem daha önceden konusu açılmıştı ama bulamadım

İstanbul'da iyi bir kurs varsa bildiğiniz, tavsiye ederseniz sevinirm. en yakın 25 ekim de varmış sınav.

56 ytl :)

pembekask
Papao Yeni Gine'de super bir kurs varmis :p
Nerede yasiyorsun ona gore tavsiye edelim.

CBR-125
Gecmis olsun.
Yalniz dandik dedigin malzeme son teknoloji butun motosikletlerde kullaniliyor.

Benimde sol manet kırık,arada bi aynalar kopuyo düşüyo falan:mrgreen:Takılıyoruz öyle ya mutlu mesut Allah tan bende yedek ayna vardı geçen gün e-5 te giderken koptu ayna fırladı gitti istifimi bozmadım eve geldim aynayı taktım direk aynasız gidilmiyo ya:pr:

Benimde sol manet kırık,arada bi aynalar kopuyo düşüyo falan:mrgreen:Takılıyoruz öyle ya mutlu mesut Allah tan bende yedek ayna vardı geçen gün e-5 te giderken koptu ayna fırladı gitti istifimi bozmadım eve geldim aynayı taktım direk aynasız gidilmiyo ya:pr:

Aynen ayna şarttttt !!!!

Melo Hız Noldu Hız :p

dostum motor 2 haftadır serviste alınca sorcam bakalım ne olcak daha bişey yaptırmadım

abi az önce servisle konuştum 5.vites iyi gidiyor ama 6. vitesi yemiyor dedim dişli değiştirmek gerekiyor dedi 40-45 arası patlar dedi

arkadaşlar honda cbr 125 en fazla kaç basıyor öğrenebilirmiyim
hava yol ve ağırlık birimlerine göre değişiyor

65 kiloda düz yolda rüzgarsız havada ortalama 130-140 arası oynar

Son düzenleme:
arkadaslar bısı sorucam cbr lara normal zıncıe takılmıyomu??? o-rıng zıncırın ozellıgı nedır ??? x-rıng dıe bısey duydum o-rıngten farkı nedır??? bırde bu cbr ların on arka dıslerı kaclık???

merhaaba cbr cematıı bakıyorum da baya büyümüşüzz
ben çok uzak kaldımm inş toparlarım kendımıı

cbrıma gelırsekk harikaaa bişi demıyorum baska :D:D

hayırlı ramazanlar

@ Melocan ; Hangi dişliyi deişeceksin Melo :) Ön mü arka mı :) Dişli bittiği için mi gitmiyormus motor ?

arkadaslar bısı sorucam cbr lara normal zıncıe takılmıyomu??? o-rıng zıncırın ozellıgı nedır ??? x-rıng dıe bısey duydum o-rıngten farkı nedır??? bırde bu cbr ların on arka dıslerı kaclık???

Kardeş ÖN 14 Lük sanıyorum... Zincir illa orjinal olacak diye bişey yok ! ÇiN Malı bile takarsın :)

İstanbul'da iyi bir kurs varsa bildiğiniz, tavsiye ederseniz sevinirm. en yakın 25 ekim de varmış sınav.

Istanbul Levent'te Villa Levent diye bir kurs vardir. Cok iyidir fakat fiyati fazladir.
Yillar once oradan almistim ehliyetimi oldukca memnun kalmistim. Benim zamanimda scooter ile baslatip sirasiyla Dragstar 250, Twister 250, Er-5 kullandiriyorlardi.

Fakat daha ucuz olsun diyorsan Gelisim Surucu Kursu vardir. O da iyidir.

Kurslari iyice arastirmanda yarar var , ucuzcu kurslara gidersen ehliyet almaktan baska hicbirsey ogrenemezsin. Motor suremedikten sonra ehliyet almanin da hicbir onemi kalmaz.

Egitim cok onemlidir. Eger sen de buna katiliyorsan Honda'nin egitimleri vardir. Bunlar sana cok yarar saglar. Cok iyi egitimlerdir fakat onceden sirani alman gerekiyor, cok yogundur. www.honda.com.tr adresinden bilgileri edinebilirsin.

abi az önce servisle konuştum 5.vites iyi gidiyor ama 6. vitesi yemiyor dedim dişli değiştirmek gerekiyor dedi 40-45 arası patlar dedi

Nasil bir servis o... 6 vitesi normalde de cogu sartta yemez zaten. 6. vites ile devir dusurur tasarruf yaparsin. 120 ile 5. viteste motoru ottururken 6'ya atarsin, motor rahatlar. Bunun gibi 90 ile giderken 5. viteste benzin ictirirken 6'ya atar devri 7.500e sabitlersin , uzun yolda inanilmaz tasarruf saglar.
Duz yolda 5 ile 125 giderken 6'ya atip 140a cikman cok zordur.
Ha motoruna bakim yaptirman gereklidir , gaz yemiyordur, bu dislilerle ilgili degildir.
Servisin dedigine gelirsek , adam sana buyuk disli takar motorun hizlanmasi artar, adam disli kucultur , son hizdan kazanirsin fakat yavas hizlanirsin. En iyisi ellememek.
Bunu servisin teklif etmesi garibime gitti.

devran31
Zincir Dosyasi
O_Ring_Motorcycle_Chain.jpg

http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/zincir-dosyasi

Son düzenleme:
arkların cıbırın aynaları neden direksiyonun üzerinde..önde nie yapmamıslar kanuni racer s200 de bıle war ...değiştirme imkanımız war mı onu cıbırda

@ Melocan ; Hangi dişliyi deişeceksin Melo :) Ön mü arka mı :) Dişli bittiği için mi gitmiyormus motor ?

dostum bilmiyorum sanırım öndeki dişli lması lazım onuda sormadım allahın izniyle bu hafta motoru alamaya gidecem bakalım herşeyi tam net öprenip gelirim

görkem

dostum şimdi olay şöle benim motor 115-120 arası rahat yapıyo 10000-10500 devirde 6. vitesi istiyor alet 6. vitse atınca buyuk bi devir düşüşü oluyo motor hem hızdan hem devirden düşmeya başlıyo anyacağın motor 6. viteste boğuyo

melocann karbüratorunu temizlet bişiciğin kalmaz.5.vites gibi ceker 6.vites. uzun yolda 80 130 arası kullanıyorum ben 6.vitesi.gayette rahat gaz iyyor.vites dişlisini yıpratmak okadar basit değil hemen sana dişliyi değiştirelim demişler.kaza yaptığımda bana on fren diskin yamulmus dedilerde bi tarafımla gülmiştüm adamlara.diskin olduğu yere dahi yatmamıstım.neyse honda hayat onda ama kazıkta onda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar