thecrasher
melocann
Takoz takilabilir fakat uyarlama yapmak gerekiyor. Bunu da bilen birinin yapmasi sart. Aksi taktirde hicbir koruma saglamayacaktir. Parca ekleyerek sasiden grenajdaki hava cikisina takoz yerlestirebilirsiniz.
Bence gerek yok. Grenajlarin parcalanacagi yada cizilecegi bir kazada zaten uydurma takilan takoz pek korumayacaktir.
Ornegin bu yaz yapilan Motosiklet Sampiyonasi'nin Bulgaristan ayaginda , Kawasaki Zx-6 'nin oldugu yerde yan yatmasi sonucu uydurma takilan takoz geri egilmis , egildigi yerden grenaji parcalamis ve aksine zarar getirmisti.
cakalaz orjinal ziincir mi taktın
thecrasher
Grenaja oyuk acmak pek de kolay bir is degil. Delmeye calistigin yerden catlayabilir veya kirilabilir. Bu sefer buyuk bir masrafa girersin. En sagliklisi dedigim gibi saglam bir ek demir yapip bosluktan disariya dogru vermek. Fakat saglikli olmayacaktir. Ben yaptirmayin derim.
Sinyal konusunda da , honda servisinden 1000lerdeki gibi seffaf sinyal kapagi ve turuncu ampul alip takarsan cok guzel gorunecektir.
Benim dusuncem , sinyalleri hic kucultmeyin. Motor zaten ince, bir de sinyalleri kuculttugunuzde iyice inceliyor. Once 2 sinyali de cikarip bakin , motor ne kadar ince gorunuyor.
Aga KMC gibi bişeydi markası... Sorun olmaz sen haber et hemen alırız![]()
kasko konusunda gecen sene cbr varken teklif almistim
900 ytl ile 1100 ytl arasi bi rakam cikmisti ortaya(net hatirlamiorum)
ve calinti kapsam disiydi
melocann
Su an kasko fiyatlarindan bir haberim yok , ama belki forumda yaptiran vardir.