İstanbul'da iyi bir kurs varsa bildiğiniz, tavsiye ederseniz sevinirm. en yakın 25 ekim de varmış sınav.
Istanbul Levent'te Villa Levent diye bir kurs vardir. Cok iyidir fakat fiyati fazladir.
Yillar once oradan almistim ehliyetimi oldukca memnun kalmistim. Benim zamanimda scooter ile baslatip sirasiyla Dragstar 250, Twister 250, Er-5 kullandiriyorlardi.
Fakat daha ucuz olsun diyorsan Gelisim Surucu Kursu vardir. O da iyidir.
Kurslari iyice arastirmanda yarar var , ucuzcu kurslara gidersen ehliyet almaktan baska hicbirsey ogrenemezsin. Motor suremedikten sonra ehliyet almanin da hicbir onemi kalmaz.
Egitim cok onemlidir. Eger sen de buna katiliyorsan Honda'nin egitimleri vardir. Bunlar sana cok yarar saglar. Cok iyi egitimlerdir fakat onceden sirani alman gerekiyor, cok yogundur.
www.honda.com.tr adresinden bilgileri edinebilirsin.
abi az önce servisle konuştum 5.vites iyi gidiyor ama 6. vitesi yemiyor dedim dişli değiştirmek gerekiyor dedi 40-45 arası patlar dedi
Nasil bir servis o... 6 vitesi normalde de cogu sartta yemez zaten. 6. vites ile devir dusurur tasarruf yaparsin. 120 ile 5. viteste motoru ottururken 6'ya atarsin, motor rahatlar. Bunun gibi 90 ile giderken 5. viteste benzin ictirirken 6'ya atar devri 7.500e sabitlersin , uzun yolda inanilmaz tasarruf saglar.
Duz yolda 5 ile 125 giderken 6'ya atip 140a cikman cok zordur.
Ha motoruna bakim yaptirman gereklidir , gaz yemiyordur, bu dislilerle ilgili degildir.
Servisin dedigine gelirsek , adam sana buyuk disli takar motorun hizlanmasi artar, adam disli kucultur , son hizdan kazanirsin fakat yavas hizlanirsin. En iyisi ellememek.
Bunu servisin teklif etmesi garibime gitti.
devran31