honda cbr 125

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaşlar daha önce keeway arn kullanmıştım 5 6 ay fln sonra sattım. şimdi de racing e geçmek istiyorum. fakat hemen almak istemedim. prof olmadıgım için agır motorda denge problemi olacagını söylediler kaldıramazmışım fln. bende şimdilik cbr 125 uygun gördüm. honda kalite diye düşünüyorum. alsam sorun açar mı ikinci el alcam 3000 ytl civarı bütçem var hem göze hoş gelio hem vitesliye alışırım. aldıgıma pişman olmiim basım agrımasın istiyorum. bir de kullananların yorumu nedir trafiğe rahat çıkabilir mym uzun yola gidebilir mym keewayle yanımdan kamyon geçse 2 metre fırlıodum. vespa da yola daha hakim oluyordum. bunda sorun olmaz die düşündüm. yorumlarınızı rica ediyorum

kimse tazmamış dostum bi kullanıcı olarak allah herkese böle bi motor nasip etsin bence sınıfının en iyisi(tabi parasına göre)

m.s

Bende cbr 125 düşünüyorum güzel makina yüksek model almaya çalış

racing içiin tam başlangıç zaten bende isterdim ama o kadar param yok veya cbf250 fln 2el onada bak ille race diosan başka

2. eL temiz alabilirsin :) 3000 YTL civarına :)

Ama Denge problemi konusundan yine büyük motorlarda yasayabilirsin ; Cünkü CBR 125 in ufak bir kasası var.. Madem Vitesli kullandın ; Hyosung GT 250 R al bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar