Yakın zamanda motoruma bakım yapacağım.
CBF250 için hangi yağı kullanıyorsunuz ?
Hava ve Yağ filtrelerini nereden temin edebilirim, hangi marka veya parça numarası verirseniz sevinirim.
arkadaşlar merhaba,
maalesef motorumun egzantrik gergisi bozuldu.servise sordum tek satılmadığını pompasıyla beraber verebileceklerini söylediler ve fiyat 500 TL.
yan sanayi alacağım.bu konuda yardım edebilecek biri var mı.sahibinden de ve googl'da aradım bulamadım
zeki honda da kullanacağın parçalara dikkat etmeni tavsiye ederim,
zira kar edeceğin 200 tl yarın öbür gün sana 1000 tl ye patlayabilir.
şahsen bana sorcak olursan orjınalden şaşma derim,
küçük dertler yarın daha büyük dert açabilir.
git servise orjınali ile değiştir derim, biliyorum 500 tl ama başa gelen çekilir.
problem 30 TL'ye 2. el orjinal parçayla çözülmüştür:cherry:arkadaşlar merhaba,
maalesef motorumun egzantrik gergisi bozuldu.servise sordum tek satılmadığını pompasıyla beraber verebileceklerini söylediler ve fiyat 500 TL.
yan sanayi alacağım.bu konuda yardım edebilecek biri var mı.sahibinden de ve googl'da aradım bulamadım
Arkadaşlar motosikletime rüzgarlık takmayı düşünüyorum.Piyasadakiler pahalı olduğu için ybr125 in kini takmayı planlıyorum, acaba nasıl durur görsel olarak birşeyler ekleyebilecek olan varmı?Mesela fotoshop ile ben pek anlamıyorumda::153::
slm arkadaşlar ben 4 aydır motor kullanıyorum.daha yeniyim yani bir scooterim var ve beni kaç defadır yolda bıraktı sıfır aldım ha motoru.
neyse benim demek istediğim ben bu scooter'dan bıktım ve vitesli motor almak istiyorum.arkadaş bu cbf250'yi tavsiye etti de siz ne dersiniz.
bu arada benim boyum kısa olduğundan dolayı(1,63m) bu motoru ayakta tutabileceğim konusunda bazı tereddütlerim var.ayıptır söylemesi kıç ta yere yakın ama bu motoru almayı çok istiyorum siz ne dersiniz bana uygun olur mu?
ilk defa vitesli motor alacağım...
abi öyle diyorsun ama sende bu işin bir kompedanı olarak orjinal parça kullanmıyorsun.vallahi kafam karıştı
başlangıç motoru olarak ne diyorsunuz:silent:
Benim ilk motosikletim CBF250 fakat daha öncesi var. Bisiklet sürme becerisi, arabadan dolayı debriyaj kavramı ve onu kullanma becerisi ve motoru almadan önce başlangıç eğitimi ile hocanın tavsiyesi.
başlanabilir ise güzel olur ya görünüşü güzel performansıda güzelmiş:cat:
herkese merhabalar. ben antep islahiyede asker öğretmenim, önümüzdeki yaz başında yada mart gibi bi motosiklet almayi düşünüyorum. enduro istemiştim ama, fiyat - yakıt- yedek parça durumları biraz korkuttu. alacağım motosiklet uzun yolda yormasin, az yaksin ve en önemlisi yedek parça ve servisde sorun yaratmasin istiyorum. ama önemle üstüne durduğum nokta, iki kişi ve yüklü (yan ve üst çantalarla) rampaya gelince bayilmasin. bu yüzden torklu bi motor alayim dedim. bahsettiğim servis, yakit tüetimi, yedek parça bulunabilirliği ve anlattiğim yönlerde cbf 500 mü alayim 250 mi? siz 250 cbf yi nasil bilirsiniz? kullanmiş yada hala kullanan arkadaşlardan detayli ve açıkayici bilgiler bekliyorum, okumaktan üşenmem
teşekürler...
Ben cbf250 yi başlangıç motoru olarak kullanıyorum ve oldukça memnunum...hem motor kullandığınızı hissediyorsunuz,hem uzun yolada gidebilecek bir motor...
ama.... evet aması,parça fiyatları...:silent: biraz pahalı...r:
güzel motor,yakışıklı motor,işlevsel motor,sorun çıkarmayan motor...ama sorun çıkaırsa biraz tuzlu olan motor...
Ben motorumdan memnunum az yakar,seri motor,yola gelir... herşeye rağmen,yine olsa yine cbf 250 alırım.