hocam o nasıl bir debriyaj teliymiş
bende baştan altın kaplama zannettim ama değilmiş
hocam o nasıl bir debriyaj teliymiş
bende baştan altın kaplama zannettim ama değilmiş![]()
herşeyin bir alternatifi var o parçalarında...
arkadaşlar en son servis tecrübemden sonra kaza durumları dışında bir daha gitmemeye karar verdim.istanbul'da motorumun bakımlarını yaptırabileceğim işinin ehli, vicdanlı, namuslu bir usta biliyor musunuz?
Niye ne oldu ki serviste?
1-fiyat normal.düşünebilirsinŞu sıralar almayı düşündüğüm bu motor (CBF 250)'den dolayı bu konuyu satır satır okuyorum.
Müsadenizle 3 şey sormak istiyorum
1- 9000 km de 2006 model bir CBF 250 buldum ve fiyat olarak 4.000 ytl istemekteler. Sahibinden.com'daki ilanlara göre çok uygun geldi. Motoru elbette baktıracağım fakat sizcede çok uygun değil mi? Kaçırmasam mı?
2- Dediğim gibi satır satır okuyorum ilk post'tan şu ana kadar ve çok merak ettim 'Kartepeli' nickli arkadaşımız neden CBF 250 karşıtlığının yılmaz bir neferi olarak çalışmakta? (sataşmak için değil sadece merak ettim)
3- Affınıza sığınarak 110 gördüm 150 gördüm 140 yaptım'dan öteye geçemeyen diyaloglara da çok sık rastladım. Bu işin sonunun bir yere varacağına inanan var mı? Eğer derdimiz hızsa daha yüksek cc li motor almak gerekmiyor mu? 250 cc motor gitse gitse nereye kadar ne kadar gidebilir ki?
Kimseyi incitmediğimi umut eder, cevaplarınız içinde şimdiden teşekkür ederim...
Selamlar
işçilik ücretleri çok pahalı.her bakımda en az 50 tl işçilik ödüyorumr:
arkadaşlar en son servis tecrübemden sonra kaza durumları dışında bir daha gitmemeye karar verdim.istanbul'da motorumun bakımlarını yaptırabileceğim işinin ehli, vicdanlı, namuslu bir usta biliyor musunuz?
ufuktan merhaba,ayrıca servis ne yapıyor ki 50 TL işçilik alıyor ??r:
1 hava filtresi
1 yağ filtresi
1.3 litre yağ değişimi ??
bunun haricinde birşey yoksa 15 dakikada siz yapabilirsiniz bunlar zor işler değil ki ?? neden 50 TL verdiğinizi anlamadım ... yardımcı olacağım birşey varsa özelden mesaj atın 1 yıldız tornavida ,1 pense , 2 anahtar , 1 hunilik iş sonuçta ... servis kitapçığıda vardı bende isterseniz gönderirim ...
ayrıca servis ne yapıyor ki 50 TL işçilik alıyor ??r:
1 hava filtresi
1 yağ filtresi
1.3 litre yağ değişimi ??
bunun haricinde birşey yoksa 15 dakikada siz yapabilirsiniz bunlar zor işler değil ki ?? neden 50 TL verdiğinizi anlamadım ... yardımcı olacağım birşey varsa özelden mesaj atın 1 yıldız tornavida ,1 pense , 2 anahtar , 1 hunilik iş sonuçta ... servis kitapçığıda vardı bende isterseniz gönderirim ...