Ne askerliği hayırdır :mrgreen:
Aralıkta askerim Volkan :mrgreen: Üniversite bitti sıra askerlikte.
Ne askerliği hayırdır :mrgreen:
Arkadaşlar teşekkür ederim.. bu arada hyosung comet ve cbf250 kıyaslaması yapacak arkadaşlara da seçimlerinde cbf250 den yana olmasını öneririm. 6 aydır araştırıyorum ve son karar: Honda, hayat onda![]()
viper_1, hangi marka buji taktın acaba?
viper_1, fiyatını da ögrenebilir miyim? Tesekkurler...
Arkadaşlar debriyaj balatalarını değiştiren olmuştur.
Debriyaj balataları ve sacları dahil acaba ne kadar fiyat verirler? :silent::silent:
cbf 250 severler siz pek buralara gelmiyorsunuz ama haberiniz olsun honda resmi sitesinde cbf 250 artık yok..ale:
Sevgili CBF kullanan arkadaşlar iki hafta kadar önce yine bu siteden bulosele kardeşimizin CBX 250'sini satın alarak, YBR 125'ten aranıza katılmış bulunuyorum.Aldığımdan bu yana aşağı yukarı 1000 km yol yaptım.Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.YBR'ye göre yakıt tüketimi bayağı yüksek geldi.Motorla ilgili olarak da bu sitede yazılanları inşallah fırsatım olduğunda okuyarak bilgilenmek nasip olur kanaatindeyim.Kafama takılan bir kaç soru var ama önce siteyi bir gözden geçireyim, bulamazsam bilgilerinize müracaat edeceğim.

Bu da bulosele kardeşimden satın aldığım CBX.2004 model olup14.000 km'de.Eveett, nihayet 90 sayfalık bu topiği okuyabildim.Genel olarak faydalı buldum diyebilirim.Ama gördüğüm kadarı ile çok haraketli bir topic değil.Motorla ilgili özellikle yedek parça fiyatlarının pahalılığından şikayet var.Evet bu doğru ama emin olun kaliteli motorlarda(marka fark etmez)orjinal parçalar genelde pahalı.Örneğin ben YBR'nin orjinal zincirini ve dişlilerini 27.000 de 157 YTL'ye değiştirmiştim.Çok daha ucuz olanları da var.Ama orjinal değil tabii.Hem unutulmasın motosiklet pahalı bir hobidir.Ucuz bir şekilde bu hobi sürdürülemez mi? Sürdürülür ama 250, 500 veya üzeri CC'lerle bu olmaz.
Bu da bulosele kardeşimden satın aldığım CBX.2004 model olup14.000 km'de.