aykan , arkadaşın motor blok sorunun dan ben de de oldu,
fark eder etmez 7500 km de sattım...hiç uğraşmadım.
benim fikrime göre motosikleti limit üstü kullanığımız zaman iki blok arasındaki conta aşırı ısınmadan zarar görüyor , yağ sızıntısı mutlaka bu sebebten .
Bu sorun benim kullanma şeklimden %90 ihtimal ,
Kullandığım en güzel en güvenilir motosiklet ti.
hala toz kondurmam çok güzel konforlu bir motosiklet ...
bütün yeni başlangıç yapan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
ömürlük motosiklettir.(limitleri dahilinde kullanılırsa)
yeni alacak ve almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem mete-han arkadaşımızın tavsiye ve önerilerini dinlemeleridir .
:wiinkk:
yaz bi gelsin baktım olmadı zaten satmayı düşünüyorum satarım gitsin:queen:eyer 800 km de yağ kalmayacaksa motorda nerden kaçıyo anlamadım silindir conta monta değişti akan sızan biyer yok.....ama ben biliyorum aslında yüksek devirler sanırım sorun..
mete abi bu cbf 150 liyi 2. el alırken nelere dikkat etmek lazım mesela yukarda yağ kaçıran veya yakan motoru nasıl anlarız ??? nerelerine bakarız ??
haco anlayamazsın...ale:çünkü sendne çönceki kullananın nasıl kullandığını bilemezsin...piyango diyelim artık...o yüzden 2.eldede ziyan makinalarla karşılaşabilirsiniz...
ha şasi nosu verirseniz ben Honda veri kaynaklarımdan kazalımı kazasızmı değişeni nedir diye inciğine boncuğuna bakarım...başka çara yok...![]()
bir yandan para biriktiriyorum bir yandan da okuyorum ikinci el alıcam bakımları tuzlu olmasın uzun yola gelsin (bu yüzden cbr 125 de tercihler arasında) böyle bişi düşünüyorum . ybr 125 , cbr 125 , cbf 150 , cbf 250 bazen hyo gt 250 de geçmiyo değil ha bide gt 250 r kullandım yok ya altımda cruizer var gibi hissettim rölantide :queen: neyse honda alırsam eğer sana danışırım mutlaka :wiinkk::rendeer:
unutmadan 200 - 250 lik maxi scooter lara ne dersin abi ? onlarda da bakım tuzlu olur mu ?
mete abi hissedilir de bize önerceğin marka model yok mu ?
Dostum.....Bende hiç değişiklik yok düzde... 120 civarı yapyooherkeze iyi aksamlar bendeki cbf düz yolda bu akşam denedim ve 110 gecemedim motora ben napmalıyım ya bi yardım cı olun arkadaşlar ve performas egzos u deneyen oldumu nasıoluyo sizce . eskisehirde yaptıra bilcegim biyer varmı bildiginiz cevap içim şimdiden sagolun
abi topik aç...bütçe yaz marka sempatilerini yaz orda yazışalım...
burası yeri değil...:wiinkk: