biraz ratingi yükseltelim ozaman:flower: motor yatsaydı derken neyi kasttettin sanırım bujiler 8000km de değişecek :cat: 4000 bakımında değişmedi çünkü benim![]()
tabiki titan daha kaliteli bir alet ama cbf de fena değil:cat: cbf 250 de fazla yakıyor diyorlar.cbf 500 kadar yakıyormus :silent:valla ben sattım kurtuldum herkes sattı galıba gozunu sevdıgım tıtanım nerdesın
cbf 250 :cat: honda hayat onda
tabiki titan daha kaliteli bir alet ama cbf de fena değil:cat: cbf 250 de fazla yakıyor diyorlar.cbf 500 kadar yakıyormus :silent:
cbf 150nin catlarını söküp tel cant takabilirmiyim.Kaç paraya mal olur.
ulan bilende konuşuyo bilmeyende...cbf 250 ne kadar yakııyomuş la erdoo...
ahh o mışşlar muşşlar yohmu...la cbf 250 nin yaktığı nekine...250 lik arasında en cimrilerden biri...
cbf 500 ise 600 lükten fazla yakar haberin ola...ortamlarda böle mış muş deme kaçarlar senden bişey bilmiyo diye...:queen:
cbf 150nin catlarını söküp tel cant takabilirmiyim.Kaç paraya mal olur.
motor bu yakacak tabi :queen::queen:neyse cbf 500 konusunda haklısın yakıt düşmanı bugün verdim motoru servise silindir kapak contası değişiyor gaz teli değişiyor yan kapakta debriyaj baglantısından gelen yaga bakılacak ön takım frene basınca gelen tak sesine bakılacak sonucu görücez.
ne kaldı geriye sen iyisimi ver motoru hondaya garantiden değiştir![]()
arkadaşlar yağ ısı göstergesi takmak istiyorum motora yardımcı olabilirmisiniz
selamlar sonunda bende bir motosiklet alacak parayı birikitirdim nisan başı gibi bi cbf 150 sahibi olmayı düşünüyorum inanın rüyaalrıma giriyor) yanlız forumda araştırmama ragmen motosiklet ekipmanları hakkında bi bilgi bulamadım kask, mont , pantalon gerekli ama bakıyorum 50 ytl ye de var 800 euro yada tamam 50 ytlilk kaskın göstermelik kask oldugunu biliyoruz ama hangi marka iyidir hangi fiyat aralıgında olmalı yani hem güvenli hemde ekonomik olması bakımından bilgisi olan veya bu bilgileri nereden öğrenebilecegim konuusnda yardım istiyorum abiler .
eyvallah abim sağol gunu gelince ulaşırım