Nice 11000 km lere mete - han kazasız belasız , arkadaşlarımızla , sevdiklerimizle .....Allah a emanet ............
selamlar ...
eyvallah motordaşım...sanada işalla maşalla...:rendeer:
kimse kabul etmesede bu motor yağ eksiltiyor arkadaşım ben kısın bi eksiltme problemiyle karsılaşmadım çünki her 1000 km de bir yağ değişiyor değişen yağ 20/50 ama bu periyot 2000 olsaydı ve 15/40 koysaydımda eksiltirdi eksiltmiyo diyen yalan söler her motor yağ eksiltir ama cbf 150 anormal eksiltiyor yaz aylarında.!!!
aykanım benim makina bugüne kadar yağ eksiltmedi...ama eksilttiği olan arkadaşlarım var...:cat:ben 11.000 de yağ eksiltmediysen bu eksiltmediği anlamına gelmez...
meto kuryeye aynen katılıyorum bana kızma burdada marş dinamosu patlayan cok adam var ben şöle örnek vereyim daha öncede dedim bende wave varken su innovadan önceki model aynı marş dinamosu onun üzerindede vardı inan bana cok adi bişey 2 defa yandı 1 incisi garantiden değişti ya öle bi parçaki bu ne markası ne modeli belli ve ben marşa basarken sos veriyor acayip gıcık sesler cıkartıyor su anda eyer giderse didik didik edip koyucam buraya dinamoyu bide fiyatını öğrenicem ama garantiden değişmesi gereken bi parca bu lastik değil balata değil nasıl değişmez!!!ben 1 kez değiştirdim öncekini ama 2 inciyi sattıgım sahibi değiştirmiş bu mutlaka olacak görüceksiniz ben marşa güvenmiyorum.
ŞUNUDA EKLEMEK İSTERİM;
Bu topiği okuyan buradan fikir edinme yolunda olan arkadaşlar nekadar sorunlar yaşamış olsamda bu motorda, bu benim sorunlarım aşırı kıl olmam ve canice motor kullanmamdan kaynaklanıyor onu bikere söyleyim sonra ya neden?? diye bir soru işareti kafanızda kalmasın cbf 150 su an bu fiyata piyasada alınabilecek en iyi motordur gaz teli kopması hariç beni hiç yolda bırakmamıştır en sevdiğim özelliği rahatlığı ve az yakıt tüketimidir her yola gider enduro bile yapılabilmektedir parçası ucuz servis desteği tamdır. Saygılar sevgiler.
nörüyo len...vicdan azabı çektin hayrola...eee sopayı yedin dün bizden şimdi hizaya geldin tabe...:queen:
eehhh dinsiz AYKAN ın hakkından imansız Mete Handro gelirmiş...:bounce:
ulan gaz telinide kopardın ya Allah seni bildiği gibi yapsın...Asya Mondıale çevirdin moturu beeaa...