Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sevgili Metehan açıklamaların için çok sağol.Benim makina 5000 civarında daha önce de yazdığım gibi km göstergesi değişti o yüzden tam hatırlamıyorum.Düz yolda yazdığın gibi 100 km yi görüyor ama 120-130 u görmen lazım diyenler aklımı karıştırıyor.Birde dediğin gibi rüzgarda bayılıyor makina abi.Geçen eğitimde 250lik vardı çok hoşuma gitti ama çok pahallı abi ya 100 cc fazla olacak diye nerede ise misli para istiyor adiler (Honda).
Abi dün canım sıkıldı sabahtan öğlene kadar dağıtırsın yan kapakları falan leş gibiydi makine bir temizlik yapmışım valla ara sıra gidip bakıyorum cihaza,tekrar aşık oldum motoruma.Bu arada internette arama yaptırdım cbf 150 sitesi yapmışlar ana sayfada siyah renge kırmızı cant ve dışına süspansiyon çakmışlar birde motor bloğunun oraya grenaj yapmışlar çok süper olmuş. Site adresi www.cbf150.net. Bir bakın yorumlarınızı beklerim

Sevgili Metehan açıklamaların için çok sağol.Benim makina 5000 civarında daha önce de yazdığım gibi km göstergesi değişti o yüzden tam hatırlamıyorum.Düz yolda yazdığın gibi 100 km yi görüyor ama 120-130 u görmen lazım diyenler aklımı karıştırıyor.Birde dediğin gibi rüzgarda bayılıyor makina abi.Geçen eğitimde 250lik vardı çok hoşuma gitti ama çok pahallı abi ya 100 cc fazla olacak diye nerede ise misli para istiyor adiler (Honda).
Abi dün canım sıkıldı sabahtan öğlene kadar dağıtırsın yan kapakları falan leş gibiydi makine bir temizlik yapmışım valla ara sıra gidip bakıyorum cihaza,tekrar aşık oldum motoruma.Bu arada internette arama yaptırdım cbf 150 sitesi yapmışlar ana sayfada siyah renge kırmızı cant ve dışına süspansiyon çakmışlar birde motor bloğunun oraya grenaj yapmışlar çok süper olmuş. Site adresi www.cbf150.net. Bir bakın yorumlarınızı beklerim

O site bizim üyelerden LUXOR un kurduğu bir site...yabancı değil...bende motoru pisken sevmiyorum...ama yıkandığından aynen eski duygular...iyiki moturumuz var be diyom...:p:p

5000 civarında makinen için sağırlık nedeniyle stres yapabilirsin...:pben düz yolda rüzgar olsada 110-115 yapıyorum...dediğim gibi...deviri zorlayarak bu hızlara çıkabilirsin...biraz bağırtıtıcan motoru baboş...:p

bak 130 imkansız zaten...eğimli yolda rampa aşağı 120 rahat...bizim burda .köprü çıkışında bi eğim var Kadıköye doğru...sadece orda yapıyor zaten 128...onuda fotorğraflamıştım burada...şimdi bulama üşeniyom...kimbilir kaçıncı sayfada...ben olay sende diyorum...kullanıcı makinayı istediği kıvama getirir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

mete han abi senin resimler burda işte.
bende düz yolda 120 yokuş aşşagı 130km/h yapıyoruum benım diğer motor honda innova 125 cbf yi rahat ıkınmadan geciyor

Son düzenleme:

bende düz yolda 120 yokuş aşşagı 130km/h yapıyoruum benım diğer motor honda innova 125 cbf yi rahat ıkınmadan geciyor

heyyyy yavrummm bee...Sağolasınn...neymişim bean...:p:rendeer:

birde şu var...128e kadar çıktım...ama tek elimde cep tel var doğru açıyı ayarlarken 3-5 km kaybım oldu...yatmışım...arkamı falanda görmüyom...buna bile şükür valla...

sağolasın mondı...:bounce:

İnnovanın gideonundan öperim...onada helal olsun...ondaki hızı cbf 150 de yapmadım ben...2005 lerde İzmit yollarında ne taşırdı beni...heyy be nostalji oldu...

Son düzenleme:

Ben o ibrenin 2 sefer 135 i geçtiğini hatırlıyorum.140-145 e kadar yolu var.Düz yolda 120 yi geçer.Ama bu motor kesinlikle sürat motoru değil tork ve ekonomi motoru:cat: Yağ ve buji değişince performansta çok farkediyor!

göstergelerin üstte olanın üst kısmına bakarsanız benim cirlop jelatini gröebilirsiniz...bu arada kendi moturuma nazar değircem valla...

bi arkadaşta fi tarihte moturu ön lastiğini rot balanscıda makineye koyuyor taammı...155 e kadar getiriyor göstergeyi...ama unuttuğu bi detay var tabi...göstergeden eşşek kadar BRIDGESTONE BAYİSİ diye yazıyor...hemen tepesinde tabela var...yansıyor fotoya...

:p:p

ben sana başja bir taktik vereyim metahandros kardeş

herhangibir otoyıkamaya git

benim selamımı söyle

motoru orta ayak üstüne al

motora bin arkana yaslan

yıkamacıyı çağır ön jantın içi ve ya dışı farketmez

o tazyikli hava karışımlı suyu tuttur

bak bakalım senin motor 160 ı nasıl 1 dakkada devirecek

ha bide ellerini bırakık vazıyet 160 la poz vermeyi de ihmal etme

kask tak ki inandırı olsun

Motosikleti
Forza 250
Çok katlı otoparkın en üst katından aşağı atsak motoru
Kaç basar?

Argat sen olmasan şu forum hiç çekilmiyor...ne senle ne sensiz oluyor...bence bir tane cbf 150 almalısın...stresden ince hastalıktan gidiceksin...valla motoruma bişey olursa senden bilirim...hasedle baktığın için bi iş gelecek makinamın başına...

beni çamura bulaşmak istemiyorum...lütfen...

cbf 150 si olmayanlar almayı düşünmeyenler...burada olmasın bence...kapişş...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heyyyy yavrummm bee...Sağolasınn...neymişim bean...:p:rendeer:

birde şu var...128e kadar çıktım...ama tek elimde cep tel var doğru açıyı ayarlarken 3-5 km kaybım oldu...yatmışım...arkamı falanda görmüyom...buna bile şükür valla...

sağolasın mondı...:bounce:

İnnovanın gideonundan öperim...onada helal olsun...ondaki hızı cbf 150 de yapmadım ben...2005 lerde İzmit yollarında ne taşırdı beni...heyy be nostalji oldu...
abi kim ne derse desin bu motor 135 in ustune cıkkmıoo innova bayırda rahat 140

abi kim ne derse desin bu motor 135 in ustune cıkkmıoo innova bayırda rahat 140

kanka 135 hayal yav...125 işte en son...

argat gardaş senin şu efsane K_M_200 makinanla alakalı bir topik falan yokmu...niye arıza çıkarıyon...burda kimse sizi istemiyo işte...yav kendinize laf ettirmeyin...biraz aşın artık bazı şeyleri...

kardeşim makinalar tırt...150 lik makinalardan ne hayır gelir...uzun yol tıraş...ama Allaha şükür bi makinamız var daha ne olsun...sanki 250 ye çıksa çokda tın...ama sizin bu hasedliğiniz canımı sıkıyor...ne gerek var...en kral 1000rr seizde olsun ışık hızına çıkın...çokda tınn valla...

Son düzenleme:
kanka 135 hayal yav...125 işte en son...

argat gardaş senin şu efsane K_M_200 makinanla alakalı bir topik falan yokmu...niye arıza çıkarıyon...burda kimse sizi istemiyo işte...yav kendinize laf ettirmeyin...biraz aşın artık bazı şeyleri...

kardeşim makinalar tırt...150 lik makinalardan ne hayır gelir...uzun yol tıraş...ama Allaha şükür bi makinamız var daha ne olsun...sanki 250 ye çıksa çokda tın...ama sizin bu hasedliğiniz canımı sıkıyor...ne gerek var...en kral 1000rr seizde olsun ışık hızına çıkın...çokda tınn valla...

işin kötü tarafı ne biliyonuzmu

cbf 150 yi hepinizden önce keşfetmiş olmam

hem ben keşfettim hem ben almadım

neyse zaman geçti elimdekini sattım yeni motor bakim dedim

gittim şirinevler hondayla anlaştım akşam olmuştu dedim sabah gelir geniş geniş aküsü maküsü takılır alır muamelesi akşama biter alır gideriz

netten baktım bu şimdiki motorumu gördüm e baktım fiyat baya düşük bide pazarlıkla adamın belini kırdım sabah i baktım bunu almışım ( KANUNİ MOTOCAR 200 )

Neyse uzun lafın kısası
o gun bu gundur cbf 150 içimde bir ukte olarak kaldı

arada buraya gelip hevesimi kırıyordum ama bazı şer güçler benim ayağımı kaydırmaya çalışıyor

çeker gideriz

:salut::salut::salut::salut::salut::salut:

yav gardaşım en kral motor senin olsun...olmasın diyenin Allah belasını versin...sabaha çıkmak nasip olmasın...3 kuruşluk motorlarımızı küçümsemeyin yav...bende yaptım zamanında çinlere laf çok attım...ama motorumuz piyasadakilerin içinde marka olan güvenilen bi model diye abartıyoz...inanki çoğumuz bundan daha iyisini alamayız...hep hor görüyorsunuz anlamıyorum...daha taksidini ödüyom canım kardeşim...dahada ödeyecem...

bizi hor göreceksen vallahide ben giderim bu topikten...yani maksat bişeyleri paylaşalım...olay budur...ben kimimki topikten adam kovcam...anca madem ilgilenmiyonuz bari gölge etmeyin diyorum...kalp kırmayı sevmem...

haddim değil zaten...ama şu motorlarımıza bi pok atmayın artık yav...

yav gardaşım en kral motor senin olsun...olmasın diyenin Allah belasını versin...sabaha çıkmak nasip olmasın...3 kuruşluk motorlarımızı küçümsemeyin yav...bende yaptım zamanında çinlere laf çok attım...ama motorumuz piyasadakilerin içinde marka olan güvenilen bi model diye abartıyoz...inanki çoğumuz bundan daha iyisini alamayız...hep hor görüyorsunuz anlamıyorum...daha taksidini ödüyom canım kardeşim...dahada ödeyecem...

bizi hor göreceksen vallahide ben giderim bu topikten...yani maksat bişeyleri paylaşalım...olay budur...ben kimimki topikten adam kovcam...anca madem ilgilenmiyonuz bari gölge etmeyin diyorum...kalp kırmayı sevmem...

haddim değil zaten...ama şu motorlarımıza bi pok atmayın artık yav...

ooohoohhhoooo sende amma nazlısın yaaw bir soyle bin ah işit

nevar iki laf ettiysek

sen şaka nedir bilmezmisin

takıldık işde bu cebef cilerin hepsimi senin gibi alıngan yoksa sen numunemisin :rendeer:

valla şimdi yan yattı çamura battı he...:pneler demedin...şimdi şaka oldu hepsi...neyse kardeşim...topik çok büyük ...hepimize yeter...honda todayında olsa kalpler bir olsn ki...Ocaktan öncesiye kadar 1.5 yıl motorum yoktu parasızlıktan...alamadık...o zamanlar dokunuyodu bana takılıyolardı...motorun bile yok ne iş falan diye...yani hepimizin iyi kötü bir hayatı algılayışı var...motorumuz 1000RR değil...ama benimki bana öle geliyor...1000 RR lğk adam değilim onu çok iyi biliyorum...çapımız belli...motorsuzluğuda çok iyi bilirim...o yüzden kimse kimseyi eleştirmesin...sen beni bende seni...çünkü buna hakkımız yok...

para o kadar zor kazanılıyor ki...istiyorum ki kimse kötü mal almasın...bende çok eleştirdim zamanında...ama hep karşı tarafın iyiliği içindi...bize pozitif bişeyler katsana...tecrübelerin vardır muhtemelen...benim aklımda yoktu cbf 150 GINGER diye bi arkadaş bi gazladı ateşledi aldım...iyikide almışım...

yani dostum hepimizin bir hikayesi var...burada paylaşıyorumki birbirimizi daha iyi tanıyalm diye...saygılar hayırlı bayramlar...

bide alıngan falan değilim yav...bana neler denmedimlki...panda...ayu...fürek...bilmem ne...hiç birinden gocunmadım...yakıştırdım bile...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar