bana laf mı attın şimdi sen???
gelmedim diye mi söyledin bakiim bunu
tabi buluşalım cbf ekibi herzaman her daim aktif olmalıGerçi benim gelmem biraz güç fakat genede gelmeye çaışırım.
r::salut:
CBF 150 mi biraz önce sattım , muhtemelen şu anda Kocaeli ye doğru gidiyordur. Kask dahil aksesuarlarla 2950 ye verdim , bu arada bizim motorun noter masrafı 163 ytl tutuyor.
Bir daha motor alırmıyım bilmiyorum ama seneye yaz başında ellerim kaşınmaya başlarmış gibi geliyor![]()
![]()
Başın sağ olsun arkadaşım. Allah tez zamanda yenisine kavuşmanı nasip etsin.
bırak paşam bu edebiyatı...sanal cbfcisin sen...öle yazıyon bi nümeron yok...mazeretin var asabisin sen....![]()
bencede bundan sonra alınacak motor 160 görmeli enazından.Fakat ruzgara karşı 160 zor oluyor.RACE mi almalı ne yapmalı.Ruzgara karşı çok zor oluyor bu NAKETların işi.:silent:
:queen::queen: metahn motorumu satıyor.Abi gizli gizli saman altından su yürütenlerdensin hani
beyler pazar günü tekirdaga gidiyoruz varmı gelen ?????
paşalar o ilanda makine 5500 km de idi...şincik 9500 de...:mrgreen:
arkadaşlar ben mersinden cbf kullanıcısıyım geçen cuma bir kaza geçirdim sol şeritten giderken yolun ortasında giden küçük bir çocuk bisikletiyle aniden önüme kırdı direksiyonu ne sağa ne sola bakarak direk önüme kırdı onun niyeti yayaların kullandığı ara yoldan geçmekti benide fark etmemiş allahtan 30 km hızla gidiyordum direk çocuğun sürdüğü bisikletin ön maşasına çarpıp düştüm yerde 2 metre sürüklendikten sonra kalktım bende bişey yoktu ufak sıyrıklar hariç çocuktada bişey yoktu ama ambulans polis yani arkadaşlar çocuğa bişey olmadı motosikletin koruma demiri ve çantası olmasa idi grenaj mahfolur banada baya masraf çıkarırdı iykide taktırmışım sevgilerle
foruma biraz renk gelsin![]()
9500 oldumu abi:silent: nereye gidiyorsun okadarAbicim kmleri yüksetmeyin satamıcanız sonra
:queen::queen:
günü birlik gidip gelicen sanırım dimi :silent:
Değerli dostlarım güzel insanlar
"Sir" ünvanlı CBF 150 Uzmanı CİHAN....:cat:
Cbf 150 lerin Efendisi GINGER...:cat:
Beyefendiliğiyle Gönüllerde Taht Kurmuş Cloud'a:cat:
huzurlarınızda geldikleri ve yolu benle paylaştıkları için teşekkürler...:rendeer:
geç oldu ama güç olmadı...