kanka biraz geç görmüş olsamda cevap vereyim seni çok ciddi bi şekilde kınıyorum burdan ve bütün seven insanların kınamasını istiyorum , olm ne kadar tehlikeli motor kullanıyon öyle makaslar zig zaglar falan filan , bana neyi ispat etmeye çalışıyon keko aşağı doğru 45 derece açıda ybr de 130 görür ama motorunda ebesini ağlatmış olursun , asıl konu bu değil 120-125 deyken falan mercedesin biri soldan önüde düşük hızda bi makas attı son arda kurtardın ben senin gibi malakmıyım senin arkandan son sürat gazlıcam , seni geçsem neyi ispat etmiş olcam sanki dikkat ettiysen yol boyu hep arkandaydım bu motor kağıt üstünde bile herzaman seni geçer ama bunu yapsam neyi ispatlamış olucam , benim böyle boş şeylerle işim olmaz olm
ben sakin giderim , arkandan bakarken çok iyi gördüm mercedesten kıl payı kurtardın çarpsaydın şu anda hastanede başındaydık şimdiye tövde tövbe......

ale:
bu arada düzgün kullanana kadar senle bi daha yola gitmiyorum olm bunuda bil....
bu arada köprü çıkışında kaza vardı arkadaşlar saat 6:30-07:00 gibi 1000rr bi arabaya arkadan çarpmış ön düzen kafa grenajı falan dağılmış gidon kırılmış , sahibide soyunmuş bilinçsizde dolaşıp duruyodu ortada , allah düşmanımın başına vermesin böyle şeyler , ambulans falan geldi bindirdik gitti...