Zorlanmadan 100ü görüyor, daha sonrası da bu ayarda bi motor için kontrol edilebilir değildir diye düşünüyorum (malum lastikler ince, arka fren kampana, vs, vs) Motoru yıpratmamak hadisesine katılıyorum. Zaten çıplaklar, hız değil keyif motorudur, öyle değil mi :wiinkk:
Bence de. Bugün yine Boğaz Köprüsü dönüşünde uzun bir aradan sonra biraz yükleneyim dedim, 110'a kadar geldim, zaten yol bitti. Tam gaz değildi daha, daha önce de bir kez 120'yi gördüm aynı yolda, ama hafif yokuş aşağı olduğunu söyliyim. Ben de bundan sonra 100km üzerinde sürmemeyi düşünüyorum artık. Motorun limitleri belli. 100'ü rahat görüyor ama 100km ve sonrası rüzgar fena halde dengeyi bozmaya başlıyor ve risk almaya başlıyorsunuz, bugün akan tarfikte bunu iyice anladım. Köprüden karşıya geçerken de bilenler bilir hafif yokuş yukarı iki kişi 70 - 80'le çok rahat çıktık.
Dün de eşimle beraber 50 km kadar yol yaptık. Anladım ki zorlamazsanız bu alet iki kişiyle çok rahat seyahatlere izin veriyor, iki kişi ortalama 70 - 90 üst limitli gitmek en ideali.
Bundan sonra motor kaç yapar kaç yapmazı bırakıp 100km üst limiti aşmamaya çalışarak kullanmayı düşünüyorum. Sanırım en ideali de budur. Tabii ekonomik kullanım açısından da öyle.
(Sorunsuz motoru zorlayıp sorun çıkartmaya çalışmanın anlamı yok
Önümüzdeki günlerde uzun yolda ilk kez deneyeceğim, bakalım hayırlısı.
Son düzenleme: