Evet gc125 ybr nın karşısında tutunamadı çünkü ikinci el tiwster fiyatındaydı.
sen daha hala nerdesin !
Bence hala temizlenmesi gereken yerler var ! Hemde çok.
Değerli moderatörüm yüce insan;
Honda nın yaptığı dengesizlikler üzerine yeni bir başlık açıp ağzımıza geleni yazalım.Ama artık burada cbf kötü ybr iyi tüü kaka muhabbetlerini geçelim ve buraları bahsettiğin gibi mesaj kirliliğinden temizleyelim.
Bence...
Honda hepinize şilt verecek .. aynen devam edin 2900 ytlden 3 ayda 4000 ytl ye çıkan bir fiyat var ortada .. hiç bir marka ve modelde böle bir artış olmamış ...bunu görmezden gelmeye devam edin ...unutmaki burası sana yada bana ait bir başlık değil bu modelle ilgilenenlerin ilk etapta okudukları bir başlık ..almayı düşündükleri motorun fiyatının gereksiz, adaletsiz, akıl mantık sınırı dışında artışını bilmeleri bazılarını neden rahatsız ediyor.
bence yazılanları iyi okumuyorsunuz
birincisi alınan vergi yada fon motorun hacmine göre değişiyor
350 bayinin beyanı ama en az 300 dolar buda asla 300 ytl yapmaz
ve belirttiğim gibi motoru hala peşin paranız varsa 3600 ytl ye almak mümkün...
herşeyi gingerden beklemeyin birazda kendiniz araştırın...
pardon yanlışlık olmuş ama ne olursa olsun son zam olmasa bile bu kadar sürede bu kadarlık bir artış ticaret olarak bakarsak olaya bile çok yanlış...Yine de motosiklet adına kırıcı bir iş yapıldı diyorum.Kötülemiyorum sadece fiyat politikasını kötülüyorum hondanın.Ki ben de düne kadar cbf150 almayı planlayan bir kişiydim..O yüsden de 4000ytl'yi haketmiyor...
:mrgreen: cbr125&cbf150 hangisi daha iyi desem kim bilir madara olur cbf?:mrgreen: