Açıkçası zama şaşırmadım. Neredeyse ilk çıktığından beri ve ilk alanlardan biri olarak(3.250 anahtar teslim almıştım) hep söyledim sezon başlarken zam gelecektir diye. Ki ben aldığım gün zam yapılıp 3.450 olmuştu, Luxor gibi yırtmıştım o zamdan. Kimi arkadaşların dediği gibi zaten bu motorun fiyatını 4000 civarına çekecekleri belliydi. Alacaksanız beklemeyin dedik hep. Zam oldu diye sevinmedim ama, motorun aslında değerinin altında satıldığı da belliydi. Şüphesiz Honda'nın fiyat politikası da belli. Yazın bir zam daha yerse hiç şaşırmayacağım.:bounce:
Haa ne oldu bu arada bizim gibi kıt kanaat borç harç da olsa erken alanlar aldığı fiyata satabilir hale gelmiş olacak ki bu da kaçınılmazdı zaten, ben bunu daha alırken tahmin ediyordum, o sebepten Honda olsun dedim. Adamlar cg125'i piayasadan çekti, bunu da ondan ucuza sattılar şimdiye dek. Ve deli gibi de satıldı açıkçası olacağı buydu tabii.
Almayı düşünenler de bence kafaya koymuşlarsa gidip alsınlar, kötü bir makina almayacakları belli en azından. Ben şu an alacak olsaydım açık konuşayım alamazdım, motor alma işi biraz da fırsatları kollama işiymiş ben bunu anladım.
Bu arada zamdan az önce alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. Güle güle kullanın.
bende 3.250 anahtar teslimi fiyattan alamadım diye yanıyordum
not: abi şu videoya bakın ya böyle şerefsizlik varmı?Çok dikkatli olun motorları nasıl çalıyorlar bir bakın ya
http://www.motosiklet.net/forum/diger-haberler/24291-motosikleti-nasil-caldilar-video.html
Son düzenleme: